Фіналіст "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков заспівав патріотичну пісню з Брією Блесінг

Цими вихідними учасник "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеслав Рибіков презентував дебютне відео

Цими вихідними учасник "Голосу країни. Перезавантаження" В'ячеслав Рибіков презентував дебютне відео на авторську пісню "Епіцентр". Привітати музиканта із прем'єрою прийшли друзі, колеги й вихованці, зокрема учасниця "Голосу. Діти 2" Галя Дубок, якій Слава віднедавна викладає вокал. Дівчинка заспівала ліричну пісню і подякувала наставникові за уроки. Слава ж наголосив на тому, що сам багато чому вчиться у своєї підопічної. 

"Дуже шкода, що Галя не пройшла на "Голосі", але я знаю, що її виступ дуже популярний в ютьюбі. Це чудовий показник. Її справді оцінили. У неї ще все попереду.  Думаю, якщо прийде на проект наступного року, то обов'язково розверне крісла. Зате цього року далі пройшов іще один мій знайомий – Богдан Темченко, хлопчик з гітарою. Я знаю його дуже давно. У одному музичному таборі я був його наставником", - розповів Рибіков.

Окрім Галі Дубок, для гостей презентації заспівала учасниця першого сезону "Голосу. Діти", призерка "Дитячого Євробачення" Софія Тарасова і колеги Рибікова за дорослим "Голосом". Так, у минулому суперник, а нині друг Слави Ігор Скаржинець виконав авторську композицію "Спасибо за мечту", драйвовий Нікіта Алексеєв заспівав "Все успеть", а харизматичний і загадковий Влад Воловіков (Evan) – вразив піснею Evan is my name.

Ясна річ, на сцену вийшов і господар вечора, який окрім сольних композицій, презентував дуетну українськомовну пісню разом із ще однією випускницею "Голосу" Брією Блесінг. Молоді виконавці заспівали українською про мир і всепереможну силу єдності і любові.

"Вірю я весна прийде. Разом скажем: "Ні" війні.

Нам поможе Бог встати. Будемо завжди вільні", - йдеться у пісні, яку російськомовний Рибіков написав зовсім недавно.

"Коли стартував "Голос" я жив у Донецьку. Коли почався Майдан, я саме був у Києві. Я раніше ніколи не писав українських пісень. Не тому що не люблю, а мабуть через те, що не знав, як, не вмів. Але недавно, буквально тиждень тому, я написав першу свою пісню. Вона про те, що я вірю в майбутнє нашої країни, у те, що все в нас буде добре. Заспівати зі мною я запросив неповторну Брію Блесінг. Це людина, яка випромінює світло. Вона близька мені духом. Я мрію не тільки виконувати цю пісню з Брією, а хочу записати цю композицію на студії і навіть зняти на неї кліп", - поділився планами Слава.

Брія ж зізналася, що одразу погодилася стати творчою половиною Рибікова, адже безмежно поважає його як друга і як музиканта.  

"Я думаю, Слава покликав саме мене, бо знає, наскільки я люблю  Україну. А, можливо, через те, що я сама недавно написала свою першу українську пісню, а ще я теж беру активну участь у підтримці вояк…", - сказала Брія, яка, щоб заспівати на презентації Рибікова спеціально приїхала зі Львова.  

Нагадаємо, що новий сезону "Голосу країни" розпочнеться в ефірі "1+1" уже 8 березня.  Тренерами проекту цього разу стали Святослав Вакарчук, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль і Потап. 

Больше новостей