Фреймут скуповує зіпсовані продукти у жадібних власників кафе

Ольга Фреймут викупила увесь вміст холодильника карпатського туристичного кафе, аби врятувати відвідувачів від отруєння.

Ольга Фреймут викупила увесь вміст холодильника карпатського туристичного кафе, аби врятувати відвідувачів від отруєння. Що змусило Ольгу платити гроші за здоров'я туристів, дивіться у новому випуску реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" у середу, 15 жовтня, на каналі "1+1". Початок – о 22:30.

У цьому випуску "Інспектор Фреймут" перевіряє заклади Буковелі.

Кафе, де стався інцидент, розташоване біля водоспаду у Яремчі і має назву "Пробій". Заклад вразив своєю дріб'язковістю – навіть одноразовий пластиковий посуд тут полощуть у воді і використовують повторно. Під враженням від побаченого Фреймут викупила увесь вміст холодильника та ліквідувала зіпсовані продукти. "Я не дозволю годувати цим людей!" – заявила вона і продемонструвала вміст холодильнику гостям закладу.

Інспекції не уник і культовий у Яремчі ресторан "Гуцульщина". Необхідність у конспірації спонукала Ольгу Фреймут прийняти вигляд мусульманської жінки та одягти паранджу. Але навіть яскраве вбрання Ольги не допомогло співробітникам ресторану уникнути грубого порушення  – мусульманській гості принесли бануш зі свининою.

Вишуканий ресторан "Монблан" у 5-зірковому мережевому готелі Буковелі Фреймут проінспектує з особливим натхненням, адже статус ресторану вимагає відповідної якості та сервісу. Чи витримає ресторан тест на бездоганно приготовані яєчні та чому одному з відвідувачів заборонили виносити їжу – глядачі дізнаються у всіх подробицях.

За традицією, для порівняння – Фреймут інспектує схожий за параметрами гірськолижний курорт Марібель, що в Альпах та його популярний мішленівський ресторан  "Le Bistrot de l'oree".  

Нагадаємо, "Інспектор Фреймут" - авторське реаліті-шоу Ольги Фреймут. Проект є по-справжньому народним – вибираючи заклади для перевірки, інспектор в першу чергу враховує побажання глядачів.

Заклади Фреймут оцінює за п'ятьма критеріями: атмосфера, обслуговування, чистота, ціни і їжа, що конвертуються в плюси чи мінуси. За умовами програми, для отримання нагороди допустимо один мінус, але чистота – обов'язкова умова.

В ефірі "1+1" реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" дивіться щосереди о 22:30. Повтор щонеділі о 12:55

Больше новостей