Команда Арбєніної знову в ефірі: чи встигнуть підготуватися?

Цієї неділі на сцену проекту "Голос країни" вийдуть команди Діани Арбєніної та Руслани.

Цієї неділі на сцену проекту "Голос країни" вийдуть команди Діани Арбєніної та Руслани. Головною інтригою концерту є не тільки спільний номер, який, напевно, підготують коучі, але й ті мінімальні строки, за які учасникам доводиться готуватися до прямого ефіру. Адже перед першим виступом у них був мінімум місяць для репетицій, а тепер тиждень і два тижні для підопічних Руслани і Арбєніної відповідно.

Безумовно, найважче підготовка дається тим, хто ще кілька днів тому виступав у прямому ефірі шоу вперше і тепер знову має довести свою невипадковість присутності на проекті. Учасники команди амазонки українського шоу-бізнесу в один голос стверджують, що це гарний іспит перед фінальними етапами шоу, коли всі учасники без виключення будуть задіяні в одному ефірі. Проте сувора реальність доводить: без найменшого відпочинку готувати нові номери менш, ніж за тиждень, - досить виснажлива справа.

"Не буду нікого обманювати – цього разу дійсно важче, - зізнається Василь Логай. – Проте ми всі в рівних, навіть, екстримальних умовах. І той, хто має намір боротися за звання "Голосу країни", не повинен пасувати перед подібними труднощами". За словами вокаліста, вчити новий матеріал у короткі строки – це для нього звична справа. "Я мобілізую всі сили в таких ситуаціях, - продовжує Василь. – Люблю, коли мені кидають виклик. Готовий його прийняти та довести, що я не випадковий перехожий у цьому проекті".

Бойовий настрій і в підопічних Діани Арбєніної. Іван Ганзера ще вагається, що саме виконати цього разу: ліричну душевну композицію чи "качову" рок-баладу. І якщо у першому амплуа Ваня вже мав змогу розкритися під час виступу на баттлі з піснею "Не тревожь мне душу, скрипка", то експеримент з незвичним жанром буде напрочуд цікавим для публіки. З іншого боку, фаворитам глядачів набагато важче погоджуватися на перевтілення: хтозна, чи проголосує аудиторія знову?

Наталія Гордієнко, яку минулого ефіру у проекті залишили також глядачі, з репертуаром не має жодних проблем. "Поки що Діана мені пообіцяла зробити все можливе, щоб я виконувала пісні, які мені також подобаються, - розповіла дівчина. – Якщо ж говорити про строки, найменший час, за який мені доводилося вивчити пісню – кілька годин. Доводилося працювати в екстримальних ситуаціях, проте суперякість за кілька годин не отримаєш". На щастя, у вокалістів з команди Арбєніної було більше часу для підготовки.

В непростій ситуації знаходиться також Ліка Бугайова, адже на останнбому концерті Діана дала дівчині останній шанс. "Я готуюсь цього разу так само ретельно, як і робила це раніше, - розповіла Ліка. – Дуже хвилююся та сподіваюся на підтримку глядачів. Але що б не сталося, собі та своїм поглядам зраджувати не буду". Амбіційна артистка стверджує, що з усіма учасниками будь-якої з команд їй приємно виходити на одну сцену. "Ми всі настільки потоваришували і займаємося разом, що я іноді забуваю, хто в якій команді, - пояснює Бугайова. – Ми всі підтримуємо один одного, адже нас і так мало".

А цієї неділі учасників стане ще менше, адже шоу покинуть чергові два артисти. Хто це буде, дізнайтеся першими 31 липня о 20:00 у прямому ефірі телеканалу 1+1.

Больше новостей