Олексій Душка розповість, як правильно обрати напівфабрикати та яким виробникам вірити

У новому випуску «Життя без обману» Олексій Душка розповість, чи можна довіряти тому, що пише виробник на етикетці та як обрати якісні напівфабрикати.

Сьогодні, 20 вересня, о 22:00 Олексій Душка, автор і ведучий реаліті-розслідування «Життя без обману», розповість телеглядачам, чи існують якісні напівфабрикати, та як не купувати тісто замість м’яса.

Українці все частіше віддають перевагу напівфабрикатам, адже це швидко, недорого і смачно. Та з чого насправді складаються найбільш поширені напівфабрикати, дізнавався Олексій Душка.

У цьому випуску програми «Життя без обману» автори проекту відправили на перевірку пельмені, вареники та млинці найбільш популярних торгівельних марок. Фахівці лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» перевіряли зразки на вміст плісняви й грибків, диоксиду титану, наявність кишкової полички та реальну кількість й склад начинки. Вже сьогодні під час ефіру програми Олексій представить телеглядачам шокуючі результати досліджень.

Також ведучий продемонструє, як в домашніх умовах перевірити якість тіста у пельменях, хінкалі і варениках, яких домішок у складі продукту треба уникати, та як виявити реальне співвідношення тіста і начинки, аби не переплачувати.

Крім того, сім’ї-учасники проекту пройдуть обстеження в одній з найкращих лікарень столиці, де провідні лікарі покажуть реальний вплив щоденного вживання неякісних напівфабрикатів, та допоможуть скорегувати добову норму вживання деяких продуктів.

Наприкінці випуску сім’я, яка впорається із завданнями ведучого, отримає в подарунок новий холодильник.

Нагадаємо, продукти, які беруть участь у лабораторних дослідженнях, обираються телеглядачами за допомогою онлайн-голосування на офіційній сторінці програми у Facebook та на сайті телеканалу 1+1.

Про те, до яких наслідків може призвести щоденне вживання м'ясомістких продуктів замість якісного м’яса, вибіленого в діоксиді титану тіста та напівфабрикатів з соєю і клітковиною, дивіться в програмі «Життя без обману» сьогодні, 27 вересня, о 22:00 на телеканалі 1+1

Больше новостей