Ольга Фреймут розповіла, на що здатна заради доньки

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що готова померти заради доньки Злати.

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що готова померти заради доньки Злати. Головний "Інспектор" країни відверто розповіла в інтерв'ю виданню Еlle про стосунки із 9-річною Златою.

"Я не вмію виховувати дітей, у мене немає чітких правил, рецептів. Просто сильно люблю, а таке почуття не дає можливості дитині схибити. Дочка розуміє, довіряє і сама несе відповідальність за своє виховання", - зазначила Фреймут.

Турботлива матуся додала, що для її дівчинки головне – не матеріальні блага та подарунки, а емоції.

"На день народження Злати я подарувала їй подорож до Каліфорнії майже на місяць. Тільки я та вона. Дочка не могла повірити, бо це – нематеріальна річ. На забавки та одяг у дарунок вона майже не реагує, їй подобаються емоції. Ми вдвох стали однолітками в тій Америці: Злата - 33-річною панянкою, я – 9-річною дівчинкою. Так треба. Найбільше щастя дитини – мама поруч", - зізналася Ольга.

Зірка каналу "1+1" розповіла, що, Злата спілкується із "закордонними" бабусею та дідусем набагато частіше, аніж із татом. Однак Ольга додала, що донька "вітає тата з днем народження, він телефонує на свята їй".

Нагадаємо, що Ольга Фреймут стала однією з наставниць проекту "Маленькі гіганти", який стартує на каналі "1+1" вже цієї осені.

Больше новостей