Павло Зібров дав поради молодим співакам на шоу Голос країни

Павло Зібров розповів, що потрібно молодому виконавцеві для успіху

Як ви вже знаєте, народний артист України Павло Зібров приходив на "Голос країни 6, щоб підтримати талановитих учасників. Заспівавши оперну композицію "Арія містера Х", виконавець зізнався за лаштунками: відчувавав дуже велику відповідальність.

"Я 30 років на сцені, але хвилювався на "Голосі країни". Адже не важливо, для кого ти співаєш, - для відомих зірок, солдатів, студентів чи селян. Це – твоя публіка. І ти маєш її підкорити, зачарувати", - запевнив Зібров.

А також розповів, що у знімальному павільйоні спілкувався з багатьма учасниками, які володіють неперевершеними вокальними даними і потужною харизмою. А саме таке поєднання, за словами артиста, гарантує успіх на великій сцені.

"Голос можна підправити, підсилити, розкрити  – я сам цим як педагог уже займаюся 15 років. Але з енергетикою так не вийде ніколи в житті.  Її неможливо набути чи розширити", - пояснив Павло. І додав: поговоривши з людиною і послухавши у її виконанні різножанрові твори, можна легко зрозуміти, зможе вона тримати аудиторію чи ні.

Окрім того, співак наголосив, що у репертуарі кожного молодого співака, який мріє про любов глядачів, обов'язково має бути виграшна пісня. Бодай одна.

"Це має бути навіть не хіт, а суперхіт. Зараз дуже багато різнопланових поетів і композиторів, тож поспілкуйтеся з ними, оберіть, що вас цікавить. Але краще ідіть на зустріч не самі, а з фахівцем. Бо особисто вам може здатися, що пісня крута, але ж той, хто має великий музичний досвід, розуміється краще. І навіть, якщо у вас попросять великі гроші за пісню, не шкодуйте. Адже, якщо вона справді хороша, то, продавши свою машину заради хіта, ви згодом купите іще десять машин", - розповів Зібров.

Нагадаємо, тренери "Голосу країни" завершили вибір учасників шостого сезону проекту.

Чи повернулися наставники до народного артиста України, дізнавайтеся уже cкоро на телеканалі "1+1".

"Голос країни" - одна з найпопулярніших програм на українському телебаченні. За правилами проекту, тренери  сидять спинами до сцени і вибирають конкурсантів, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після сліпих прослуховувань на шоу "Голос країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів - "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".

Больше новостей