Після подорожі до Непалу Дмитро Комаров захотів завести слона

У першому випуску програми Світ навиворіт ведучий настільки потоваришував зі слоником, що захотів собі такого домашнього улюбленця.

Вчора, 8 вересня, на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра восьмого сезону тревел-шоу Світ навиворіт. У непальському сезоні Дмитро Комаров вражатиме глядачів не лише життям, культурою та кухнею місцевого населення, а й розповість про непальську формулу щастя.

У першому випуску Дмитро Комаров відвідав слонячу ферму. Погоничі, які там працюють розповіли, що з тваринами варто бути надзвичайно обережними. Вони легко можуть підняти хоботом стовбур дерева чи одним ударом зруйнувати своє помешкання.

Однак ведучому вдалося знайти собі маленького друга – слоненя Тульсікалі. Воно виявилося надзвичайно привітним, як і будь-яка дитина. Історія дівчинки надзвичайно зворушлива – її знайшли у лісі, вона був надзвичайно розгублена і налякана. Тульсікалі було менше року, вона була в депресії, дуже хвилювалася. Маленькій пощастило, її прийняла нова мама, хоча зазвичай так буває рідко.

Loading...

Тульсікалі була дуже привітною та грайливою. Цікаво, що малюк має незвичну пристрасть:

Де ви на цьому світі бачили дитину, яка любить, щоб її легенько били паличкою по голові? А виявляється, така дівчинка є.

Дмитро Комаров помітив неприємну та сумну річ: обидві ноги малюка були сковані ланцюгами. Професійний погонщик пояснив, що дівчинка повинна з дитинства звикати до свого призначення, а саме катати туристів.

Дмитро Комаров увесь день провів з погоничами. Ведучий навчився готувати улюблені ласощі слонів – непальські пельмені з начинкою з рису, цукру і солі, де замість тіста – солома. А після цього нагодував фірмовою стравою слоненя Тульсікалі та його маму.

Кормлю її і розумію, що хотів би такого домашнього улюбленця. Однак, якщо триматиму його на балконі, сусіди будуть проти. Я її вже просто обожнюю. Моя люба Туся.

У новому сезоні Світ навиворіт Мантрівникам вдалося зробити захоплюючі сюжети про стародавні ритуали в Непалі, життя шерпів, главу королівства Мустанг і живу богиню. Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв розшукали учасників легендарних експедицій на Еверест, побували на місці авіакатастрофи і познайомилися з українцями в Непалі.

Дивіться тревел-шоу «Світ навиворіт» щочетверга о 22.00 на телеканалі «1+1» та подорожуйте в Непал разом з Дмитром Комаровим.

Дивіться Світ навиворіт – 1 серія онлайн

Больше новостей