Потап, Тіна Кароль і MONATIK розповіли про своє перше кохання

Зіркові тренери шоу розповіли про свою першу дитячу закоханість.

У новому випуску «Голос. Діти 3», який глядачі телеканалу 1+1 побачать цієї неділі о 21:00, зіркові тренери шоу Тіна Кароль, Потап і MONATIK розповіли про свою першу дитячу закоханість.

За словами MONATIKа, своє перше кохання він пам'ятає лише зі слів бабусі. У дитинстві артист симпатизував шестирічній Вікторії.

Під час «сліпих прослуховувань» Потап розповів, що вперше закохався в дівчинку з дитячого садка. Тоді майбутньому артисту було лише чотири роки.

Наші ліжка стояли поруч, і під час тихої години ми цілувалися! – зізнався Потап.

Своєю чергою Тіна Кароль зізналася, що в дитинстві вона була «домашньою» і скромною.

У шість років я гралася з ляльками. Вперше закохалася лише в чотирнадцять. Він був вожатим у дитячому таборі, проте не звертав на мене уваги, – сказала зірковий тренер.

Одним із головних сюрпризів майбутнього випуску «Голос. Діти 3» стане поява на сцені проекту ведучої «Новий Інспектор Фреймут. Міста». Ольга Фреймут здійснить заповітну мрію 10-річної Валерії Жиркевич із Дніпра.

Валерія Жиркевич розповіла зірковим тренерам, що її кумир – ведуча Ольга Фреймут. Дівчинці імпонує її самодостатність і прагнення в усьому домогтися ідеалу. Юна артистка мріє бути схожою на свою улюблену ведучу. Саме після цих слів до вокалістки на сцену разом з батьками вийшла сама Ольга Фреймут.

Крім того, в новому випуску «Голос. Діти 3» глядачі побачать, як виступила Варвара Кошова, дочка актора студії «Квартал 95» Євгена Кошового, і чи повернулись до неї тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK.

Підтримати 8-річну Варвару на знімальний майданчик прийшла сім'я і друзі Кошових

Loading...

Нагадаємо, що вперше в історії «Голос.Діти» на сцені заспівало тріо.

Больше новостей