Учасницю "Голосу країни. Перезавантаження" запросили на польське "Греммі"

Підопічна Ані Лорак на проекті "Голос країни. Перезавантаження" Асмік Широян виступить на польському аналозі "Греммі" - престижній музичної пре

Підопічна Ані Лорак на проекті "Голос країни. Перезавантаження" Асмік Широян виступить на польському аналозі "Греммі" - престижній музичній премії  FRYDERYK.

Поляки були вражені тим, як 20-річна Асмік Широян із Дніпропетровська виконала пісню польською мовою "Dziwny jest ten świat" Чеслава Немена під час "сліпих прослуховувань" "Голосу країни". Відео за її участі стало сенсацією в інтернеті та зібрало більше 2, 5 мільйонів  переглядів. Організатори премії FRYDERYK  запросили Асмік Широян виступити на церемонії та виконати композицію "Dziwny jest ten świat" в дуеті з переможцем третього сезону польського "Голосу". 

"Після мого виступу на "Голосі країни" я кожен день отримую чимало приємних відгуків від поляків – багато хто дякує мені за вибір пісні, роблять компліменти моєму голосу та навіть зізнаються в коханні. Але запрошення виступити на такій престижній премії – це велика несподіванка та честь для мене. Я вдячна Пальщі за такий шанс, - каже Асмік Широян.  

Вже цієї неділі, о 21.00 в шоу "Голос країни" телеглядачі побачать виступ Асмік Широян під час вокальних "Боїв".  

Довідка:

Премія  FRYDERYK – найбільш значуща подія у польській музичній індустрії. Свою назву Fryderyk Awards отримала в честь польського композитора та піаніста-віртуоза Фредеріка Шопена. Вона назначається щорічно з 1995 року в більш ніж 30 номінації, не рахуючи спеціальних нагород. Переможці обираються таємним анонімним голосуванням Фонографічної Академії, до складу якої входить більше 800 артистів, музичних журналістів та спеціалістів з польської відео- та звукозаписної індустрії.

Больше новостей