Учасник "Голосу країни" сховався за шторою і від тренерів, і від глядачів

Цього разу на сцені "Голосу країни" стався безпрецедентний випадок

Цього разу на сцені "Голосу країни" стався безпрецедентний випадок. Під час виступу обличчя учасника не могли бачити не тільки зіркові тренери, але й глядачі. .

Почувши розкішне академічне виконання "Ilmondo" Святослав Вакарчук обернувся, але… на сцені нікого не побачив. Сцену та простір, де знаходяться тренерські крісла, несподівано розділила загадкова завіса, з-за якої лунав прекрасний чоловічий тембр. Не менш здивовані були й інші тренери, коли їхні крісла обернулися до сцени. Вони не могли зрозуміти, хто ж власник цього голосу, тому почали вгадувати.

"Мені здається, це високий чоловік років 35-40. Гадаю, він приїхав з іншої країни", - сказав Лазарєв.

"А я думаю, це людина з України", - висловився Вакарчук.

"В мене відчуття, що він працює в великому місті в оперному театрі", - припустила Гвердцителі.

Коли ж ширма впала, перед тренерами опинився молодийта красивий хлопець. 24-річний Василь Міщенко родом з Івано-Франківщини, ніколи не співав в опері, а все своє життя заробляє на хліб, займаючись естрадною музикою. Співає на святах і корпоративах.

"Я обернувся на ваш прекрасний голос несподівано, але так і уявляв, що це має бути худорлявий та симпатичний хлопчина. Найбільше мені сподобались ваш тембр і внутрішня харизма голосу. Академічність чине академічність співу, мене це, чесно кажучи, мало цікавить. Може, ви там не всі ноти брали, які потрібно, але у вас такий тембр, який мало в кого є. Це дуже круто, і я дуже щасливий", - побачивши свого учасника, зізнався Вакарчук.

Які сюрпризи чекають на глядачів в четвертій програмі "Голосу країни. Перезавантаження", дізнаємося вже наступної неділі на 1+1.

Больше новостей