Як схуднути без дієт: Досвід знаменитостей (ВІДЕО)

Як схуднути за короткий час і знову стати красунею? Відповіді знають зірки!

Стрибки на скакалці, присідання, кікбоксинг, танці... На що тільки не йдуть зірки, аби залишатися на олімпі слави.

Кому зі знаменитостей вдалося неймовірно швидко схуднути, знає "Сніданок з "1+1". До вашої уваги приклади неймовірних перевтілень.

СХУДНУТИ НА 20 КГ

Акторку Келлі Осборн на кардинальні зміни підштовхнуло не телебачення, а розтавання з хлопцем. Ще декілька років тому своїми формами похвалитися Келлі не могла, ба більше,  дуже комплексувала. Одразу після того, як, без пояснення причин,  бойфренд її залишив - акторці запропонували взяти участь у танцювальному шоу. За її перевтіленням у прямому ефірі  спостерігали мільйони. Усього за декілька тижнів зірка схуднула на 20 кілограмів! Змінила колір волосся, стиль одягу, а після проекту- знайшла нове кохання.

СХУДНУТИ БЕЗ ДІЄТ

Не так давно світ дізнався про модель плюс сайз Крістел Рен. Своїми апетитними формами та щирою усмішкою вона підкорила найкращі світові подіуми. А з обкладинок глянцю переконувала жінок, що худнути не треба. Та подивіться, що сталося! Усього за півроку Крістал втратила половину своєї ваги, і зовсім змінилася на обличчі. 26-річна модель переконує: ні на яких дієтах не сиділа, і швидко схуднути не мріяла. Мовляв, це сталося без її волі. І хоча світ їй не вірить, Крістел все частіше з'являється на світських заходах і продовжує працювати моделлю. Щоправда тепер від тисяч інших – не відрізняється. 

- 15 КГ ЗА 5 ТИЖНІВ!

Що робити, щоб схуднути чудово знає британська телеведуча Клер Насир. Аби повернутися на телебачення після декрету, жінка невпинно тренувалася. Стрибки зі скакалкою, біг, кікбоксинг, вправи з навантаженням, присідання і віджимання… А стежив за цим увесь Лондон. І результат не змусив довго чекати. Клер знову в ефірі! І тішить глядачів не лише хорошим прогнозом погоди, а й своїми по-справжньому привабливими формами.

Детальніше дивіться у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Больше новостей