Юрій Горбунов знайшов двійника на шоу "Маленькі гіганти" (ФОТО)

Телеведучий зізнався, що учасник команди Володимира Дантеса Женя Лебедин дуже нагадує йому себе в дитинстві.

Юрій Горбунов - зірковий суддя національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1" знайшов на проекті свого двійника.

Телеведучий зізнався, що учасник команди Володимира Дантеса Женя Лебедин дуже нагадує йому себе в дитинстві.

"Женя - дуже розумний, тямущий , розсудливий хлопчик. Він у міру сором'язливий, у міру впевнений у собі, багато працює, знімається в рекламах, в кіно. За своїм мисленням і навіть зачіскою він нагадує мене в дитинстві. Я, звичайно, не був таким розумним, але ми по духу дуже близькі" , - жартує Юрій.

За лаштунками проекту зірковий суддя неодноразово називав маленького Женю "майбутнім президентом чи прем'єр -міністром України".

"Виходячи з того, скільки у нього знань, він цілком може стати вченим або президентом. Катя Осадча брала інтерв'ю у його тата, який повідав, що коли вони з Женею гуляють, він йому весь час щось розповідає, а Женя цікавиться багатьма речами. Такі прогулянки можуть тривати годинами, і дитина все вбирає", - говорить Горбунов.

На рахунку у маленького Жені ролі в 12 фільмах і 20 рекламних роликах. Хлопчик розповідає, що заробляє гроші, щоб допомагати своїм батькам, а витрачає їх на оплату квартири та електроенергії. На проекті "Маленькі гіганти" Женя вразив суддів Наталю Могилевську, Юрія Горбунова і Олену Шоптенко своєю зворушливою розповіддю байки Крилова.

Loading...

А цієї неділі, 1 листопада о 21:00, Женя Лебедин у складі команди Володимира Дантеса побореться з "маленькими гігантами" Ірми Вітовської і Ольги Фреймут за право залишитися в проекті.

Дивіться дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Больше новостей