Зеленський відверто розповів про маленького сина та відпочинок з сім'єю

Актор і продюсер розповів про зйомки "8 найкращих побачень"

Володимир Зеленський, який за сценарієм фільму "8 найкращих побачень" став чоловіком Віри Брежнєвої, розповів dusia.telekritika.ua про зйомки третьої частини романтичної комедії. Зокрема зізнався, як на майданчику спілкується з екс-Віа Грою, пояснив, чому не хотів би мати таку дружину і згадав, як відпочивав зі своєю справжньою родиною.

- Чисто теоретично, ви змогли б ужитися з такою дружиною, як Віра Брежнєва?

- Ні. Вона надто відома. Вона постійно пропадає на гастролях, а дружина повинна бути вдома. А характер у Віри прекрасний, на майданчику з нею працюється дуже легко, і вона вміє імпровізувати. Наприклад, в одному з епізодів їй треба було танцювати - ну, знаєте, як буває, якщо раптом залишаєшся вдома один і хочеться побіситися. Вона прекрасно танцювала, навіть колесо крутила. І її пісні мені подобаються. У поп-музиці це дуже гідно.

- Ви слухаєте її пісні?

- Я людина, яка слухає AC/DC, Pink Floyd, і мені просто складно оцінювати поп-виконавців. Зазвичай прокидаюся під іншу музику. З українських гуртів мені подобається 5'nizza, "Океан Ельзи", "Бумбокс", Дмитро Шуров - дуже цікавий музикант. Але переважно я слухаю західну музику. Я до дірок заслуховував Пінк, Адель, Лану Дель Рей. Лана - це улюблена співачка, під треки якої я бігаю.

- Ви вже були у відпустці?

- У мене була невелика відпустка ще перед зйомками "Слуги народу". Ми з родиною поїхали до Італії. На півночі Італії такі мальовничі села!

- Вас там впізнають?

- Так! Наші люди скрізь. Я намагався не ходити на пляж. Якщо чесно, я люблю смачно поїсти. Мені подобається і піца, і спагеті. Ніякої дієти. Звичайно, я набираю на відпочинку кілограмів п'ять, причому швидко. На перші три кілограми мені треба дня три. А потім я їх позбавляюся. Правда, більш повільно, ніж поправляюсь, але все одно хочеться поїсти, відпочити і ні про що не думати.

Ми проїхали до Мілана. Бідні діти - я всюди їжджу з дітьми, - звичайно, вони мучаться, але я все одно хочу сідати в машину і їхати. Мені цікаво бувати в маленьких містечках, ходити, дивитися.

- Ще плануєте поїздки?

- На жаль, вже ні. До того ж, у мене вже до 22 жовтня не буде вихідних. Я не скаржуся. Це добре.

- Який у вас графік дня?

- Я дуже рідко прокидаюся з будильником. Прокидаюся до дзвінка - о 7-8:00. Коли я на зйомках, не бігаю вранці, а коли ходжу на роботу до 10:00 - встигаю. Мені треба виїжджати в дев'ять, а я ніколи не запізнююсь. Тому у вісім мені треба вже бігти-бігти, оскільки ще треба встигнути прийняти душ. Зараз зміна починається о 8:00, і я нічого не встигаю - просто фізично не можу встати раніше.

Правда, якщо мене мій хлопчик кличе, ми встаємо. Кирило мені каже: "Вийми!" Це означає, що його треба дістати з ліжка. Це відбувається або в 6:30, або в 7:00. Тому до одного місця ці будильники!

- Який ваш максимальний маршрут під час пробіжки?

- Я біжу за часом. Десь майже годину - 40-55 хвилин. Причому мені пробіжки дуже подобаються. Для багатьох людей це нудно, а для мене - ні, і, я засмучений, що вже місяця півтора не можу бігати. Вечорами ж у мене просто немає сил. Я приходжу додому, багато їм і ледве доходжу до ліжка. І це проблема. Ми з дружиною хочемо подивитися якісь новий сезон "Справжнього детектива" або щось ще, беремо по одному навушнику і... Це найбільша проблема, тому що я встигаю подивитися тільки хвилин десять і засинаю, як під колискову. Так відбувалося навіть на "Іграх престолів". Потім, коли вдається, додивлююся серіали в машині.

- Вас запрошують в фільми, не пов'язані з "Кварталом 95"?

- Мене запрошували в "Елки". Я просто відразу відмовився, бо не можу собі цього дозволити. Наші фільми виходять в один і той же час під Новий рік. Я повинен бути зовсім "з привітом" щоб і там, і там заробити, і нашкодити своєму фільму. Мені пропонували працювати в "Мамах", але я нікуди не пішов. Це не моє.

- Як вам працюється в кризу?

- Зараз всі дивляться вже не на цифри від прокату, а на кількість людей, які прийшли дивитися кіно. Тому що у нас постійно якийсь черговий дефолт. Ми повертаємо гроші за своє кіно і слава Богу.

Ми вже жартуємо, що у нас "криза" "Кохання у великому місті". Коли починали знімати перший фільм в Нью-Йорку, вдарила перша криза. Ми ледве-ледве повернули гроші, хоча картина за касовими зборами повинна була нас якось збагатити. Потім був фільм "Кохання у великому місті-2". Ми вже бачили, що якось вилазимо з кризи, але вирішили почекати - і дочекалися другої. Це було дуже смішно.

Зараз, зверніть увагу, ми зняли "8 нових побачень", коли долар коштував 30 гривень. Це був такий економічний удар. І з цим нічого не можна зробити! Ми перебуваємо на нестабільній фінансовій території. Причому податки не знизилися. Тобто така безвихідь. Але ніхто не здається. Тому ми шукаємо контакти з людьми, яких цікавить не каса, а скільки людей прийде дивитися кіно. Тому що тільки так спонсори можуть визначити, яка компанія хороша. У цьому сенсі ми на коні. Але тільки в цьому!

Ми дев'ять років тому об'єдналися з групою, з якою робимо кіно. І віримо, що якісь із цих фільмів будуть показувати в Європі, в Америці і в усьому у світі. Ось це - наша мета. Не все від нас залежить, але це не означає, що потрібно зупинятися.

Больше новостей