Злата Огнєвич у Світському житті розповіла про подорож до Америки

Співачка любить пляжний відпочинок, як з'ясувала ведуча Світського життя Катерина Осадча.

Співачка любить пляжний відпочинок, як з'ясувала ведуча Світського життя Катерина Осадча.

Злато, напередодні Нового року артисти безліч разів знімаються в новорічних вогниках, неймовірну кількість разів всіх вітають з наступаючими святами, що у самий Новий рік вже його й не хочеться. Які в тебе плани на новорічну ніч?

– Напевно, Новий рік зустрічатиму або на Західній Україні, або в Києві, поки що думаємо, буду працювати зі своєю командою. І одразу після цього поїду до моря, до сонця. Вимкну телефон і буду відпочивати, медитувати, займатися йогою.

Куди поїдеш?

– Може, це буде Індія, може, Таїланд, а, можливо, Тенеріфе. Я обираю поки що.

Поїдеш сама чи з коханим?

– Не знаю, якщо він буде мати таку можливість.

Ти нам розповідала. що зі своїм коханим ти зустрілася в Таїланді, це таке романтичне для вашої пари місце. То вибір буде на користь Таїланду?

– Зручніше їхати туди, там є друзі, є де жити, я знаю кожну вуличку на острові Пхукет, можу сама провести екскурсію, але хочеться чогось нового.

Нещодавно ти повернулася з Америки, була там вперше. Це була перша твоя американська гастроль. Що тобі сподобалося? Адже ти була у передноворічній Америці.

– Все, що я бачила в різдвяному голлівудському кіно, все це я побачила на вулицях: ці різдвяні ялинки, хмарочоси. Фантастичне гарне Чикаго увечері, коли горять всі вогники. Мене дуже вразив хмарочос. Дуже страшно стоячи відчувати, що ти не стоїш, а навіть летиш на літаку. Я вам зізнаюся, що не хотіла б працювати в офісі там, у хмарочосі.

На яких екскурсіях була?

– Була на музичних виставах, кайфувала від того, як грають та співають актори! Я як у казці опинилася. Ще була у величезному океанаріумі: йдеш по скляній підлозі, а під тобою скати плавають.

Злата Огнєвич у Світському житті, відео:

Больше новостей