5 модних образів в стилі Моніки Белуччі

Розкриваємо секрети бездоганного стилю італійської акторки.

Розкішні образи голлівудських красунь надихають модниць створити свій бездоганний лук. Італійська акторка та фотомодель Моніка Белуччі вражає витонченим смаком, вмінням підкреслити свою жіночність та сексуальність. Фешн-блогерка Анна Пономеренко продемонструвала модні образи італійської ікони стилю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового

КЛАСИЧНИЙ 

Стримана чорно-біла класика - візитна картка італійки. Це може бути спідниця-міді з еко-шкіри та біла футболка, чорні брюки та шовковий топ або ж біла сорочка та класичний костюм. 

Моніка полюбляє класичні елегантні речі і вміє їх носити. Вона залюбки одягає брючні костюми і часто з’являється у них на публіці.

Loading...

ОФІСНИЙ 

Обираючи костюм, Моніка надає перевагу високій талії брюк, які чудово підкреслюють фігуру і роблять образ елегантним. Під низ італійка сміливо одягає топ із глибоким декольте. 

КЕЖУАЛ

Для денної прогулянки або походу в магазин Моніка одягає скінні-джинси та легку сорочку. Щоденний образ італійка прикрашає стильним аксесуаром - широким шкіряним поясом, масивними прикрасами або окулярами в стилі оверсайз. 

ВЕЧІРНІЙ

На червоних доріжках Моніка Белуччі - справжня королева. Акторка обожнює атласні або оксамитові сукні з глибоким декольте. 

Для світських заходів Моніка одягає переважно довгі сукні, прикрашені французьким мереживом або пайєтками. 

Loading...

СМІЛИВИЙ

Відомо, що Моніка Белуччі обожнює принти. Вони привертають увагу, роблять лук звабливим та елегантним. В такому образі ви можете піти на побачення або модну подію. Моніка обирає горошок, квіти та анімалізм. Саме ці принти в тренді у новому весняно-літньому сезоні. 

Loading...

Фото: instagram.com/monicabellucciofficiel

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 модних трендів макіяжу весни 2018

Больше новостей