10 модних трендів макіяжу весни 2018

10 модних трендів макіяжу весни 2018
instagram.com/bellahadid

Які beauty-тенденції стали популярними у новому сезоні?

Поділитися:

Чорні стрілки, довгі вії, срібний акцент та багато блиску - цьогоріч весняний макіяж буде яскравим та природнім водночас. Які модні тренди у make up приніс новий теплий сезон - читайте у нашій підбірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дикий Захід та квіткова романтика: Останні тренди з Тижня моди в Парижі

МАСИВНІ СТРІЛКИ

Масивні чорні стрілки повинні повторювати лінію ока. У новому весняному сезоні також стали популярними асиметричні стрілки. При цьому ваша шкіра повинна бути ніжного світлого кольору, а губи варто покрити нюдовим блиском. 

СЯЮЧІ ПРИКРАСИ

Бронзер, хайлайтер, гліттер та стрази - у новому сезоні саме ці елементи візажу стануть важливішими за туш. Якщо у вас досі немає сяючих make up матеріалів - поспішіть це виправити. 

НАПІВМАКІЯЖ

Навесні 2018-го не варто боятися нафарбувати «трішки більше» або «занадто». Зробіть акцент на губи, не нафарбувавши очі або ж навпаки. Така сміливість у make up додасть вашому образу неповторності та яскравості. 

Фото: instagram.com/diormakeup

УЛЬТРАФІОЛЕТ

Вже ні для кого не секрет, що ультрафіолет - наймодніший колір нового теплого сезону. Фіолетовий макіяж не обов'язково повинен бути яскравим сливовим або відтінку фуксія. Створюючи beauty-лук можна використовувати ніжний бузковий або лавандовий.

TOTAL PINK

Цьогоріч рожевий та усі його 50 відтінків полонили індустрію моди. Ви не помилитесь, якщо нафарбуєте повіки ніжно-рожевими тінями, використаєте рум'яни кольору півонії та підкреслите природній колір губ блиском кольору Pink.

В СТИЛІ ГРАНЖ 

Тонкі чорні стрілки навколо очей створять сміливий образ в стилі гранж. Їх можна намалювати за допомогою гелевої підводки-лайнера, і таким чином, ваші очі стануть ляльково-виразними. Зробіть максимально матовий тон обличчя та залиште губи у природньому кольорі. 

Фото: instagram.com/diormakeup

ПРИРОДНІСТЬ БРІВ

Цієї весни варто відмовитись від темних тіней та олівців для брів і придбати прозорий гель. Густі природні вії підкреслюватимуть красу ваших очей та пасуватимуть до будь-якого мейку. 

SMOKY EYES

Цьогоріч робити улюблені смокі можна як темними, так і світлішими тінями. Якщо раніше smoky eyes потрібно було добре розтушовувати, то зараз ви можете робити цей вид макіяжу «недбаліше». Такий трюк додасть невимушеності та легкості вашому весняному образу. 

Фото: instagram.com/diormakeup

МЕТАЛІК

Металік - ідеальний макіяж для поціновувачів мінімалізму. Срібний акцент на очах - чудова ідея для денного макіяжу. А ось для вечірнього виходу можна додати трішки срібного на губи. 

ЧЕРВОНА КЛАСИКА

Соковиті червоні губи - родзинка весняного луку. Головне для кожної модниці - знайти свій відтінок червоного. Фарбуючись червоною помадою, зробіть брови максимально природними, а шкіру - аристократично блідою. 

Фото: tinakarol.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити сукні і не мерзнути