Які продукти є небезпечними для вагітних

Експерт зі здорового харчування розповіла, як правильно харчуватися під час вагітності.

Не секрет, що під час вагітності варто ретельно обирати продукти, тому що крізь плаценту до дитини можуть потрапляти як корисні, так і шкідливі речовини. Які продукти вагітним краще не вживати - читайте у порадах дієтолога. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 поради, яким має бути харчування під час вагітності

При вагітності важливо харчуватися різноманітно. Допомагайте своїй дитині будувати здоровий організм. Виключте із раціону небезпечні продукти, додайте корисних калорій та більше рухайтесь, - радить експерт. 

1. М’які сири, непастиризоване молоко та сирі яйця. Ці продукти можуть містити у своєму складі небезпечні речовини, які здатні інфікувати вашу дитину.

Loading...

2. Суші, устриці та недоготоване м’ясо. Усе, що сире, може містити у собі небезпечні бактерії та паразити, які нашкодять здоров’ю вашої майбутньої дитини. 

Loading...

3. Солодощі. Повністю виключати зі свого раціону солодке не потрібно, але велика кількість пригнічує імунітет, і організм майбутньої мами стає дуже чутливим до захворювань. Крім того, зайве солодке перетворюється у жир, а після вагітності кожна жінка мріє повернути собі гарну фігуру. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, з якими легше схуднути

Больше новостей