У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін розповів, як приготувати ідеальний цитрусовий напій, який не тільки зігріє у морозні дні, а й захистить організм від застуди.
Пунш – це збірна назва коктейлів на основі фруктових соків та самих фруктів. Інколи до нього також додають алкоголь. Такий напій традиційно подають на вечірках, пригощають ним гостей та друзів. Подавати його можна як гарячим, так і холодним. До вашої уваги ароматний пунш з грейпфрута, який наситить вас вітамінами та зігріє у холодний зимовий вечір.
Читайте також: 3 продукти, які корисно щодня додавати в чай.
ГРЕЙПФРУТОВИЙ ПУНШ: ІНГРЕДІЄНТИ
Вода - 400 мл
Імбир - 30 г
Кориця 1 ч.л.
Аніс – 1 шт.
Яблучний сік - 250 мл
Грейпфрут – 1 шт.
Цедра грейпфрута
ГРЕЙПФРУТОВИЙ ПУНШ: ПРИГОТУВАННЯ
Імбир є природною профілактикою від застуди, якщо використовувати його в різноманітних салатах або чаях, - зауважує Руслан Сенічкін.
Читайте також: Як схуднути за допомогою імбирного чаю.
Перед тим, як натирати грейпфрут, обов’язково потрібно промити його водою із содою та висушити, оскільки виробники часто обробляють фрукти хімічними препаратами, - зазначає телеведучий.
Щоб не варити сік грейпфруту, додавати потрібно його саме наприкінці приготування коктейлю. Так ви збережете максимум корисних вітамінів, - говорить Руслан Сенічкін.
Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 писали, як схуднути за допомогою грейпфруту.