11 липня у світі відзначають Всесвітній день шоколаду. Науковці переконують, що какао не лише піднімає настрій, а й покращує пам'ять. Для того, щоб смачно відсвяткувати шоколадний день і підвищити імунітет, Руслан Сенічкін у програмі Сніданок з 1+1 поділився простим рецептом шоколадного десерту.
ІНГРЕДІЄНТИ
Вода – 125 мл.
Какао – 3 ст.л.
Яйце – 3 шт.
Тростинний цукор – 200 г.
Ванільний цукор – 1 ч.л.
Оливкова олія – 150 мл.
Мелений мигдаль – 150 г.
Сіль – 1 ч.л.
1. Закип’ятити в сотейнику воду.
2. Додати какао. Збити блендером.
3. В окрему миску розбити яйця. Додати цукор, ванільний цукор і оливкову олію. Збити до повного розчинення інгредієнтів.
4. Додати до яєчної суміші какао, мигдаль і сіль. Збити.
5. Форму для запікання змастити оливковою олією. Викласти шоколадну суміш.
6. Запікати при температурі 180 градусів 45 хв.
7. Посипати цукровою пудрою.
Loading...