Якщо припините їсти хліб, блискавично схуднете. Але водночас так само швидко зашкодите своєму здоров'ю. Чому, у програмі Сніданок з 1+1 розповідали Анатолій Анатоліч і Марина Леончук. Отже:
Loading...
ДО ВАШОЇ УВАГИ ВИДИ, ВІД ЯКИХ ВИ НЕ ПОГЛАДШАЄТЕ
1. ЖИТНІЙ ХЛІБ
Така випічка на 100% безглютенова, а отже не спричиняє здуття живота і травного дискомфорту. Крім того, допомагає продовжити відчуття ситості, адже містить учетверо більше клітковини і на 20% менше калорій, ніж звичайний білий хліб.
2. ЕСЕЙСЬКИЙ ХЛІБ
Складається з пшениці, жита, ячменю, сочевиці, полби та проса. Це один із найбагатших джерел білка, що містить 18 амінокислот. До того ж, есейский хліб полегшує травлення і посилює всмоктування організмом мінералів.
3. ЛЬНЯНИЙ ХЛІБ
Це дивовижне джерело селену, калію і магнію. Він також містить багато клітковини, корисних жирів і фітоестрогенів, які приносять користь здоров'ю.
4. ПІТА
Хліб піта складається з безлічі вітамінів і мінералів, допомагає знизити рівень холестерину і цукру в крові. Він містить набагато менше калорій, ніж звичайний зерновий хліб. Щоб наїстися вистачить одного шматочка.
5. ВІВСЯНИЙ ХЛІБ
Якщо хочете зменшити щоденне споживання вуглеводів і жирів, вівсяний хліб – чудова альтернатива звичайному білому. Вівсянка - прекрасне джерело корисних вуглеводів, які організм перетравлює в сповільненому темпі, завдяки чому ви довше почуватиметеся ситими.