Яхта, устриці, «розе» та полуниця: Олег Скрипка відсвяткував 55-річчя в Одесі

«Це найкращий день народження у моєму житті!»

Олеже, вітаємо з ювілеєм! 55 років – по вам ніколи не скажеш! Як так сталося, що цей день народження ви святкуєте саме в Одесі?

- Мій ювілей – двічі круглий! Я думав, як відсвяткувати: «Може, традиційно втекти від всіх і вимкнути телефон?», але це банально! Кращого міста для свята, ніж Одеса, немає! Сонце, море, дуже багато друзів! Зараз на честь мого день народження оркестр навіть привітальну композицію зіграв! Це найкращий день народження у моєму житті! У мене був один знаменний день народження у холодному Мурманську. На дворі був сніг, в той день мені виповнилося 15 років,  і батьки подарували мені цілий кошик полуниці. Тож, щойно я купив на «Привозі» п’ять кілограм полуниці… Мені спочатку хотіли всунути кислу полуницю, але потім дали  дуже смачну, весь «Привоз» зі мною сфотографувався, і тепер я з вами!

Які у тебе плани на вечір?

- На літньому морвокзалі зараз починається джазовий концерт, тож, я поїду туди. Там поряд є невеличка яхта, і ми будемо з друзями куштувати полуницю і французькі устриці з моїм Rose «Країна мрій».

А що подарувала дружина?

- Вона подарувала мені чотирьох дітей! А сьогодні подарувала сироїдський чизкейк, який я дуже полюбляю!

Коли дивишся на те, як ви стрибаєте на концерті, то не можна уявити, що вам 55 років! Наскільки відчуваєте ви себе?

- Я дивлюся, як Мік Джаггер рухається на сцені! Я бачу, що мені ще є куди рухатися. Йому, здається, вже за 70, і рокери на сьогоднішній день не старіють. Це сцена, це рок-музика, це оточення! Коли ти займаєшся улюбленою справою, то тебе це молодить! Ті дядьки, які сидять по кабінетах, і «заводять» собі животи та шиї, мають дуже сумну роботу! Я думаю, що вся справа саме у роботі! Катрусю, я пам’ятаю, що коли ми з тобою зустрілися перший раз, то ти мала такий самий вигляд, як і зараз! Ми займаємося гарною професією, любимо її і зустрічаємося з цікавими людьми! Ми щасливі, а щастя омолоджує!

 

Больше новостей