Батьки співачки Аліни Гросу про розкішне весілля доньки в Італії: «Ми Аліну так любимо, що ніколи нічого для неї не шкодували»

"Наші діти достойні того, аби відсвяткувати своє весілля саме тут!"

Михайло, Ганно, вітаємо вас із весіллям єдиної доньки. Певно, що весілля стало у копієчку, тому що зараз ми перебуваємо у розкішному замку у передмісті Верони. Другий день свята відбудеться у Венеції… Можна тільки уявити бюджет цього свята.

- Ми так любимо Аліну, що ми ніколи у житті не рахували ті гроші, що ми на неї витрачаємо.

Скільки коштує влаштувати весілля ось у такому розкішному замку в Італії? 

- Витрат ніхто не рахує, а чому? Тому що всі батьки, безумовно, стараються для дітей.

Це більше п’ятдесяти тисяч доларів?

- Давайте не будемо говорити про гроші, бо це дуже болюче і спекулятивне питання.

- Ви знаєте, Аліна так багато працює, вона вже з чотирьох років на сцені, вона практично ніколи не буває у відпустках. Вона достойна того, щоб ми зробили для неї гарне весілля.

Ви самі з Буковини, і там є теж дуже красиві місця, замки… Чому все ж таки вирішили святкувати саме в Італії?

- Тут народилися Ромео і Джульєтта, і вони несуть любов.

- У Саші та Аліни таке кохання, як у Ромео і Джульєтти. Вони вже чотири роки разом, і вони дуже кохають одне одного.  Я вважаю, що наші діти достойні того, аби відсвяткувати своє весілля саме тут.

Аліна з Олександром зустрічаються вже чотири роки. Чи він вам одразу сподобався? Ви мама вибаглива, тож, можу припустити, що дуже пильно придивлялися до майбутнього чоловіка вашої доньки…

- Я бачу, що вона ходить щаслива і задоволена. Коли ми сіли та поспілкували з нею як мама з донькою, то вона сказала: «Мамо, я його дуже кохаю, і точка!». Якщо дитина  так вибрала, то нехай буде щаслива!

Два роки тому у вас народився син. Між Аліною і сином різниця майже у двадцять років. Чому так довго зволікали? І як зважилися на народження дитини?

- У нас із чоловіком після 25-років спільного життя почалося нове гарне кохання. Тому і вирішили завести собі хлопчика.

Ми всі розуміємо, що, певно, ви скористалися послугами сурогатної матері. Ваша кума Іра Білик цього не приховує. Можливо, з нею радилися?

- Ні, ми самі вирішили. Щастя любить тишу!

У вас онук і син майже однолітки…

- Так, і вони дружать між собою та називають один одного братиками.

Це був такий план, щоб бути і бабусею з дідусем, і молодими батьками одночасно?

- Ми тільки вам кажемо, що ми – бабуся і дідусь, а всім іншим кажемо, що ми – дуже молоді батьки. Ми відчуваємо себе молодо та щасливо!  Коли є можливість, то чому нею не скористатися?

Як Аліна поставилася до цієї новини?

- Спочатку вона була у шоці, але зараз вона любить його до нестями.

- Вона каже: «Слава Богу, що нарешті ви від мене вже відчепитеся!»… Просто ми звикли когось опікати, ми не можемо просто жити для себе. Ми повинні жити для когось!

Больше новостей