Красуня та розумниця: Міс Україна розповіла, як поєднає конкурс краси та навчання

Переможниця конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2016 Альона Сподинюк розповіла в програмі Світське життя про плани на майбутнє.

У новому випуску програми Світське життя Катерина Осадча поспілкувалася з переможницею конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2016 18-річною Альоною Сподинюк.

Незважаючи на свій юний вік, дівчині вдалося випередити суперниць і здобути путівку на конкурс краси Міс Всесвіт. Міс Україна розповіла, що вона вірила у свою перемогу, але не очікувала отримати почесне звання та можливість представляти свою країну серед світових красунь.

Це найнеочікуваніша річ, яка зі мною трапялася. Через мій вік я навіть не розраховувала на такий високий результат, - зізналася красуня.

Альона Сподинюк не збирається кидати навчання заради конкурсу. Міс Україна нещодавно склала вступні іспити в університет культури і мистецтв, де буде навчатися на телеведучу. Переможниця конкурсу краси каже, що поєднувати навчання та підготовку до Міс Всесвіт буде складно, але вона зробить все можливе, щоб задумане здійснилося.

На Альону Сподинюк могло чекати блискуче олімпійське майбутнє, адже дівчина вже у 13 років була в молодіжному Олімпійському резерві України. Однак красуня відмовилася від захоплення та зупинила свій вибір на журналістиці.

У програмі Сніданок з 1+1 переможниця конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2016 розповіла, що їй наснився віщий сон про перемогу.

Читайте також, чому російський журналіст Леонід Парфьонов називає Святослава Вакарчука на ім'я та по-батькові і вважає музиканта національним скарбом України.

Больше новостей