«Вони стали і дивляться на мене…»: Олег Винник розповів, як його «вовчиці» мало не знепритомніли на сцені «Вечора прем’єр», виступаючи разом із ним

"Я кажу: «А ви мене чуєте?»"

Олеже, сьогодні ти відкриваєш «Вечір прем’єр». Ти виступаєш на сцені зі своїми прихильницями, «вовчицями». Чи не думав ти, що вони знепритомніють на сцені під час виступу зі своїм кумиром?

- Я сьогодні на репетиції кажу їм: «Ви маєте красиво махати глядачам, коли я буду підходити до бек-вокалістки», а вони стали і дивляться на мене. Я спочатку думав, що вони мене не чують, то взяв мікрофон, щоб сказати в нього, щоб точно вже почули, а вони все одно дивляться на мене… Я кажу: «А ви мене чуєте?». Це було саме те, про що ти мене запитала!

З тобою таке трапляється, що ти забуваєш слова пісні на сцені?

- Це є! Звичайно, люди знають всі пісні, і якщо я перекручу якусь фразу чи забуду, то вони не звернуть на це увагу! У мене були часи, коли я грав мюзикли у Європі, і у мене там були довгі монологи німецькою мовою. На сцені відбувається дія, коли я розповідаю співрозмовнику про своє життя, і… забуваю текст. Дивлюся на нього - а в нього тесту немає, а оркестр тим часом чекає і грає кульмінаційну музику. Співрозмовник тоді каже мені: «Месьє, чим я можу вам допомогти?», а я такий відповідаю : «Краще б ти мовчав». Я, звичайно, згадав потім слова, але ці секунди для мене здавалися вічністю… Коли ти втрачаєш текст, коли стоїш на сцені, то це крах!

Сьогодні на сцені тебе пародіювали: Оля Полякова удавала з себе Олега Винника. Як ти ставишся до того, коли колеги жартують над тобою?

- Коли вдалі та «смачні» жарти, то я і сам сміюся! А бувають і безталанні жарти, коли люди хочуть «хайпанути» на Виннику, - то це ні!

Больше новостей