Падалко про дружбу з Таран: «Ми доповнюємо одна одну»

Зірки телеканалу 1+1 Лідія Таран та Марічка Падалко доводять, що жіноча дружба існує.

Ведучі ТСН Лідія Таран і Марічка Падалко переконані в тому, що жіноча дружба існує. Зірки телеканалу 1+1 стверджують, що вже впродовж десяти років вони ідеально доповнюють одна одну. Раніше дівчат об'єднувала пристасть до футболу, а тепер - любов до дітей.

З роками їхні дружні стосунки перетворилися на кумовські. Ліда - хрещена мати старшого сина Марічки - Міши, а Єгор Соболєв (чоловік Марічки) -  хрещений Висилини, доньки Ліди. Про спорідненість душ і схожість своїх телевізійних доль подруги розповіли у інтерв'ю виданню Телескоп.

Ми в різний час проходимо одні й ті ж стадії ефірного зростання. Спочатку спортивні новини. Потім, коли я перейшла на 1+1, ми почергово вели програму Сніданок, - розповіла Лідія Таран.

Падалко зізналася, що захоплюється своєю подругою і ніколи не забуде, як вона допомагала їй влаштовувати особисте життя.

На перше побачення із моїм майбутнім чоловіком вирушила… Ліда, - зізналася Марічка.

Річ у тім, що Марічка та Єгор мали один одного дуже сильні почуття, але телезірка ще не готова була з ним зустрітися, тому подруга допомагала налагоджувати стосунки. Перевірку її майбутній чоловік пройшов гідно.

Читайте також, про що мріяли та якими були ведучі ТСН, коли їм було 25 років

Больше новостей