Святослав Гринчук: «Шлях до мого серця лежить через хороші жарти»

Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, як уявляє ідеальний холостяцький вечір та які жінки йому подобаються.

Сьогодні, 11 листопада, святкують День холостяків. Його вперше почали відзначати в Китаї, а згодом традиція розповсюдилася у всьому світі. Свято отримало таку назву, адже в Китаї дата 11.11, тобто чотири одиниці, символізує людей, що не перебувають у шлюбі.

З нагоди свята редакція 1plus1.ua поспілкувалася із холостяком Святославом Гринчуком, який розповів що для нього ідеальний холостяцький вечір та які жінки йому подобаються.

Як би ви пояснили дитині, хто такий холостяк?

– Холостяк – це людина в тому віці, коли суспільство вимагає серйозних рішень, а він ще хоче залишатися у статусі дитини.

Простіше кажучи, холостяк – це дядько, який робить все сам: сам варить їсти, прасує сорочки, пере шкарпетки. Великий і незалежний.

Яка ваша улюблена страва і чи готуєте ви її вдома?

– Інколи доводиться готувати, але не завжди. Я не люблю веганські штучки і рибу. Люблю стейки, це нормальна чоловіча їжа. Засмажив мясо, облив соусом і все. Минулого року в одному з ресторанів довідався рецепт унікального соусу на основі сиру з пліснявою. Тож я готую вдома мясо зі смердючим сиром.

Чи подобається готувати?

– Не дуже. Готувати щодня не подобається, а от на вихідних, коли немає чим зайнятися, це досить цікаво. Пиготування їжі щодня для якоїсь кількості людей це вже зовсм не весело.

Уявіть, що є конкурс «Останній холостяк», де переможець отримує шанс не одружуватися протягом всього життя. Чи брали б участь у такому змаганні?

– Ні, це дуже дрібний приз. Холостяки – раціональні люди. Їх треба забезпечити пожиттєвим запасом їжі або домогосподарками. Хіба це приз бути холостяком до кінця життя? Давайте щось серйозніше, машину хоча б. Якби давали машину, то я б іще поторгувався.

Як ви собі уявляєте ідеальний вечір холостяка?

– З друзями в пабі або вдома з хорошим фільмом. Можливо і з PlayStation, адже це все дуже схоже на дитячі ігри. Холостяки – інфантильні люди, тому їм подобається проводити час як в юності.

Чи часто вам вдається проводити такі вечори?

– Інколи вдається. Тоді я телефную своїм знайомим, які ще неодружені і люблять вирватися з дорослого життя і згадати безтурботні часи.

Чи є музика, яку ви слухаєте, поки ніхто не чує? Речі, які робите, поки ніхто не бачить?

– Я раніше любив важку музику. Однак коли я перебуваю з кимось на одній території, доводиться музику слухати в навушниках, аби не вигнали. Також коли граю в приставки, можу бути емоційним. Тому це ліпше робити наодинці або у великій компанії, де всі так розважаються.

А ще коли ти сам вдома, можна нічого не робити: не застеляти ліжко, розкидати одяг. Ну хто ж відмовиться від такого задоволення? Не лише для холостяків іноді приємно влаштувати анархію.

Існує стереотип, що незаміжня жінка обовязково має кота, плюбляє вино і своє крісло-качалку. Хто тоді неодружений чоловік?

– Неодружений чоловік точно не має кота, за ним потрібно доглядати, а це занадто багато мороки. У нього є телевізор з великим екраном, зручний шкіряний диван і телефон, щоб подзвонити друзям. 

Чи є у вас домашні улюбленці?

– У мене два папуги. Спершу був лише один хлостяк, однак йому стало нудно і довелося купити подругу. Папуги ідеальні: компактні, не заважають.

Які жінки вам подобаються?

– Жінка має бути впевнена в собі, мати хороше почуття гумору і розділяти мої інтереси. Це важливо, бо коли ти говориш про оперу, а вона про доміно, то просто на симпатії довго не протягнеш.

Продовжіть: шлях до вашого серця лежить через…

– Годину. Жартую. Хороші жарти.

Больше новостей