Даррен МакҐрейді, який працював на королівській кухні двадцять років, розповів, як харчувалася принцеса Діана і до яких хитрощів вдавалася, коли їй треба було нагодувати Вільяма і Гаррі. Принцеса категорично відмовлялася від свинини та яловичини, натомість їла курятину та рибу.
Ви хвилюєтеся про жири, а я знищую вуглеводи у тренажерному залі, - стверджувала Леді Ді.
Принцеса Діана намагалася якнайменше вживати солодощів і хліба. Щоправда, хлібний пудинг або запіканку вона просто обожнювала. Ще декількома гастрономічними слабкостями принцеси були шоколадний мус, бутерброди з маслом і родзинки.
За словами кухаря, щоденний раціон Діани складався з фаршированих перців, картоплі, запеченої з яєчними білками, паприки і вареної курки. Про здорове харчування своїх синів Діана також дбала. Хоча бананові та пастуші пироги, які обожнюють Вільям і Гаррі, інколи дозволялись.
Як і всі діти, маленькі принци не могли встояти перед смаженою картоплею, куркою та рибними паличками. Діана просила кухарів засмажувати ці страви якнайменше, а з курки знімати шкірку.
ЧИТАй ТАКОЖ: Дівчина Джастіна Бібера повторила культові образи принцеси Діани