День селфі: 10 кадрів із ведучими Сніданку з 1+1 зі зйомок улюбленого ранкового шоу

10 фото ведучих Сніданку з 1+1 зі зйомок улюбленого ранкового шоу у День селфі

Сьогодні, 21 червня, відзначається Міжнародний день селфі, який зародився в США в 2014 році і присвячений одному з улюблених захоплень наших днів.

Перше у світі селфі було зроблено 1839 року американським фотографом Робертом Корнелісусом. Цікаво, що за хвилину у світі роблять понад 2,5 мільйона селфі, а згідно зі статистикою, 50 відсотків дорослих як мінімум раз у житті робили фото самих себе.

Ведучі ранкового шоу Сніданок з 1+1, яке виходить щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна, часто радують фоловерів в Instagram своїми знімками зі зйомок.

На честь святкування Дня селфі публікуємо 10 кадрів із ведучими Сніданку з 1+1 Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір, Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєвим зі зйомок улюбленого ранкового шоу українців у студії та в укритті.

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту Сніданок з 1+1 виповнюється 27 років. Для українського телебачення це є абсолютним рекордом серед ранкових програм. Свого часу його ведучими були різні відомі українські телеведучі та журналісти. Проте останні роки глядачі Сніданку з 1+1 зустрічають ранок у компанії незмінної четвірки ведучих - Руслана Сенічкіна, Людмили Барбір, Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про "Сніданок з 1+1", які ви могли не знати

Більше новин