Ледве не спалив студію і насмішив спробою повторити TikTok-тренд: Людмила Барбір згадала кумедні моменти з Русланом Сенічкіним у Сніданку з 1+1 на честь його дня народження

Людмила Барбір розповіла, як Руслан Сенічкін ледь не спалив студію Сніданку з 1+1 та поділилася іншими кумедними моментами

Ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін сьогодні, 27 вересня відзначає свій день народження. Йому виповнюється 45 років.

На честь його дня народження Людмила Барбір, з якою ведучий виходить в ефір Сніданку з 1+1 вже 11 років поспіль, поділилася спогадами про їхню спільну роботу.

Вона згадала кумедні моменти з Сенічкіним зі зйомок Сніданку з 1+1 та зізналася, що працювати з ним завжди цікаво.

Насмішив спробою повторити TikTok-тренд

«Можу пригадати, як Руслан із Єгором часто долучаються до різних кулінарних TikTok-челенджів, випробовують різні лайфхаки в рамках ефіру. Нещодавно, у сезон кавунів, був лайфхак, де треба знайти правильну точку на кавуні, натиснути і він сам розколеться навпіл. Тоді в Єгора це вийшло, а Руслан намагався повторити, та щось пішло не так: чи точку не ту знайшов, чи не так стукнув. Там треба було — легенько, і зачекати, щоб він тріснув. Руслан же подумав, що в нього не виходить, і вирішив ще допомогти, просто розчавивши його кулаком. Зробив діру в тому кавуні!».

Пародії у студії

«Також із таким партнером, як Руслан, дуже легко працювати. Він завжди готовий піти на якусь пародію абощо. Одного разу розповідали про найменшу квартиру в світі, яка лише 6 чи 7 квадратних метрів, і спробували відтворити у студії наліпками цей квадрат, і Руслан навіть приліг там на підлогу, я сіла на стілець в куточку, щоб продемонструвати, який це розмір взагалі, і що туди може поміститися. Це було доволі кумедно.

До повномасштабного вторгнення формат Сніданку був трошки інший. Ми тоді могли собі дозволити більше елементів гумору. Зараз, звичайно, вже не так. Тоді, наприклад, ми часто робили презентацію наших гостей в ефірі Сніданку. Одного разу під час такої презентації ми з Русланом в хусточках співали разом «Намалюю тобі сонце». Ще якось на млинцях він вирізав усмішки і ми прикладали їх замість обличчя. Памʼятаю, в ефірі передавали слово нашому колезі Гринчуку, і з ним тоді саме млинець розмовляв, таку пародію робили».

Ледь не спалив студію

«Багато чоло класного було за ці роки. Знаєте, коли ти ведеш три години ефіру щодня, купа всього трапляється, але дуже швидко забувається. Це все прямий ефір, і він не може бути ідеальним, завжди щось іде не за планом, і є стільки дрібничок згадати.

Одного разу він ледь не спалив студію, плита, виявляється, не вимкнулась, а він поклав туди свої папери, свій сценарій, і він спалахнув».

@snidanok_1plus1 @Руслан Сенічкін підпалив сценарії під час ефіру 😵‍💫🤦‍♂️ #руслансенічкін #людмилабарбір #тб #телебачення #1плюс1 #сніданокз1плюс1 #пожежа #пожежнабезпека #вогонь #вогонь🔥 ♬ Fire - Scooter

Коли щось іде не за планом

«Ще ми по четвергам завжди готуємо каву з корицею, і в нього не дуже вдало виходить із пропорціями. Закинув чайну ложку, а вона не розмішується, і зверху стоїть, як плато з кориці на каві. Завжди кумедно, як він намагається обіграти цю ситуацію, коли йде щось не по плану.

Я обожнюю такі моменти, тому що йому завжди це дуже круто вдається. І з'являється такий особливий позитивний вайб в Сніданку, і глядачі також його за це люблять. Крім того, що він може дати серйозну політичну аналітику чи взагалі круто провести будь-яке інтерв'ю, є в Руслана це вміння вийти з тієї чи іншої ситуації, коли йде щось не за планом. Це — така його унікальна особливість».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Руслан Сеничкин отмечает день рождения: 8 любопытных фактов о любимом ведущем

Більше новин