11 років разом в ефірі: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповіли, чому не хотіли працювати у парі та як у результаті стали близькими друзями

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір відзначають річницю в ефірі: ведучі поділилися, чому не хотіли працювати у парі та як стали близькими людьми

Ведучі Сніданку з 1+1 сьогодні, 19 серпня, відзначають річницю спільної роботи в ефірі!

Цього року відомі українські ведучі відзначили 11-річчя від дня першого спільного ефіру – пара телеведучих виходить в ефір уже 11 років поспіль, з 19 серпня 2013 року.

Нагадаємо, що минулого року Сенічкін і Барбір встановили рекорд на українському телебаченні - це досягнення зафіксували в Національному реєстрі рекордів України як «Найтриваліший термін роботи пари ведучих ранкового розважального шоу».

На честь святкування річниці в ефірі ведучі в коментарі сайту 1plus1 відверто розповіли, чому не хотіли працювати у парі та як у результаті стали близькими друзями.

Руслане, поділіться першим враженням про Людмилу?

Коли побачив вперше, – вау, така україночка, гуцулка, чорноброва, чорноока, з довгим волоссям! Думаєш: «Де таких випускають?» А потім вже почав дізнаватися більше – актриса, працювала з телеканалом ТЕТ, а я і не чув і не знав раніше. На початку я і прізвище Люди вимовляв з неправильним наголосом – БАрбір, замість БарбІр.

Вона мені сподобалась. Але! Я зрозумів, що з нею працювати не хочу. Бо в мене на той час була інша співведуча – Марина Леончук (тепер вона наша спільна з Людою подруга). На той момент я Марину знав вже 10 років. І ми запланували з нею, що будемо працювати і далі разом. Так я Люді і сказав: «Вибач, але я не планував працювати у «Сніданку» з іншою людиною, тому просто сприйми як даність». Можливо, її це образило, але я був чесний. Але коли нас все одно разом у парі затвердили, то сказав Люді: «Значить, так тому і бути».

За три місяці для себе я вже проговорив, що це – та сама людина, що це best of the best! На той момент у Люди не було досвіду прямих ефірів, ранкового шоу, вона прийшла з акторської професії. Але дуже швидко опанувала нову для себе професію, і аудиторія її дуже швидко полюбила. Зараз наші глядачі кажуть, що Люда як їм мов рідна, що вони з нею як одна сім’я.

Людмило, а яке перше враження справив на вас Руслан?

Перші мої тракти проходили не з Русланом, а Анатолієм Анатолічем. І були дуже вдалими – Толіч, як завжди, багато жартував, між нами одразу відбувся контакт, ми знайшли спільну мову. Мені з ним дуже легко було працювати. І ми з Толічем були впевнені, що нас разом поставлять у пару. Тому, коли почула фінальний результат, хто з ким працює, трошки засмутилася.

Кастинг на ведучих Сніданку відбувався в кілька етапів. І якраз останній етап і був з Русланом. Пам’ятаю, що він багато жартував з нашою редакторською групою і дуже поспішав кудись. Звичайно, я його знала до цього – іноді дивилася Сніданок з ним, але постійною глядачкою не була. Ніколи не могла подумати, що той бородань з екрана з зеленою чашкою кави в руках стане моїм колегою на найближчі багато років.

Зазвичай з першого разу я не складаю собі портрету і не даю оцінку людині. Тому що розумію, що ця оцінка може йти через викривлену призму мого світосприйняття, досвіду і певних стереотипів. Тому сприймаю людину такою, яка вона є. От, власне, таким – веселим, привітним, дуже балакучим – і запам’ятався Руслан.

Чому вам подобається працювати один з одним?

Руслан Сенічкін: Причин так багато, що не знаю на чому зупинитися (сміється). У моєму випадку це, як зустрічати сонце, радіти дощу, отримувати максимум від життя, коли змінюється погода, пори року і так далі. Усе це я в Людмилі бачу. Бачу, як людина буває різною, живе тут і зараз. Вона мені довіряє і це багато значить.

Людмила Барбір: Це довіра, це стабільність. Це взаєморозуміння, це відчуття комфорту і безпеки, легкості. Ми близькі за цінностями, і це теж дуже зближує, особливо зараз, під час війни.

Дивіться Сніданок з 1+1 у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День дружби: Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та інші зірки – про друзів та їхнє значення у житті

Більше новин