Сніданок — важливий прийом їжі, який забезпечує нас енергією для майбутнього дня. Приготуйте ситний французький тост за рецептом з книги ведучого "Сніданку з 1+1" Руслана Сенічкіна.
"Він дуже калорійний, але ж вряди-годи таки потрібно з’їсти щось подібне. По-перше, щоб себе побалувати, а по-друге, якщо ви зайнята людина, то вам конче потрібно підкріпитися перед довгим трудовим днем", — ділиться рецептом Руслан Сенічкін.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний салат із тунцем та яйцями: рецепт від Єгора Гордєєва
Інгредієнти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пікантний салат із тунцем та авокадо: рецепт від Юрія Горбунова та Єгора Гордєєва
Порада: хліб для французьких тостів важливо брати не свіжий. Свіжий може розм’якнути і втратити форму. Краще ввечері залишити хліб на столі, до ранку він підсохне, і тоді з нього буде найкраще робити грінки. І не нарізайте хліб надто тонко. Щоб тост не розвалювався, його можна скріпити в декількох місцях зубочистками.
►Збиваємо 1 яйце з 50 г вершків, додаємо перцю та солі за смаком. На хліб викладаємо по шматочку сиру, м’яса, потім знову хліб, ще раз по шматку м’яса і сиру, зверху покласти третю скибку хліба і все разом придавлюємо. Опускаємо наш тост у яєчно-вершкову суміш на 1 хвилину.
►Розігріваємо пательню з 50 г вершкового масла та обсмажуємо тост по 2–3 хвилини з кожної сторони до золотисто-коричневого кольору.
►Розрізуємо тост навпіл по діагоналі і подаємо з помідорчиками чері та зеленню.
Дивіться також улюблений рецепт Чарльза ІІІ – запечені сирні яйця.
Loading...