Як Анатолій Анатоліч розважав глядачів: найяскравіші моменти

Добірка кумедних іпостасей ведучого, якими він полюбився колегам та глядачам.

Після 4 років незабутньої роботи на «1+1» Анатолій Анатоліч залишає телеканал. Сьогодні він провів свій останній ефір «Сніданку з 1+1», де на нього чекало багато теплих приємностей.

Оскільки ведучий полюбився телеглядачам саме веселою вдачею та почуттям гумору, сьогодні не сумуємо, а згадуємо найкумедніші моменти його роботи на телеканалі.

ТОЛІЧ-СПОРТСМЕН

Старанно та результативно грав за збірну команду телеканалу з футболу й бігав напівмарафони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колеги Анатоліча, глядачі та друзі «Сніданку з 1+1» зворушливо попрощалися з ведучим під час його останнього ефіру

ТОЛІЧ-КОМЕРСАНТ

Із непідробним ентузіазмом продавав разом із Русланом Сенічкіним зернята, збираючи гроші на благочинність.

ТОЛІЧ-АКТОР

Вправно та самовіддано виконав роль Сташинського у фільмі «Секрети Бандери» (а його дружину зіграла тоді Людмила Барбір). Натхненні сніданківці вивчили кілька сторінок тексту німецькою мовою та відрепетирували до блиску спільний танок.

ТОЛІЧ-РОЗУМНИК

Чудовою ерудицією Толіч відзначився, зігравши у «Що? Де? Коли?» за команду телеканалу.  

ТОЛІЧ-ПРИКОЛІСТ

Знаючи слабкості своєї співвідучої, неодноразово лякав Марину Леончук пластиковими манекенами, які в роботі використовують стилісти каналу.

ТОЛІЧ-ЛЮДИНА

В роботі, за будь-яких обставин, залишався привітним, щирим, «простим хлопцем із Кривого Рогу». Розбавляв жартами найсерйозніші теми та дарував українцям натхнення перед новим робочим днем.

Шановний Анатолій Анатоліч, нам вас бракуватиме!

Більше новин