Авторка рецепта — лікарка загальної практики та експертка Національної служби охорони здоров'я Великобританії Зоя Вільямс. Вона наголошує: після застілля важливо з’їсти сендвіч з беконом, яйцем та авокадо. Така страва допоможе відновити необхідний рівень мікроелементів в організмі. Детально про це розповіли в Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на 1+1 Україна.
Сендвіч докторки Зої готується з наполовину цільнозернового та наполовину білого хліба. Далі до нього потрібно додати бекон, який допоможе відновити рівень солі, втрачений через надмірне споживання алкоголю.
Наступним інгредієнтом сендвіча є смажене або варене яйце. Воно містить білок та клітковину.
Останній інгредієнт — це авокадо. Воно багате на вітаміни та мінерали, зокрема калій, який збалансовує електроліти в організмі людини.
Також до сендвіча лікарка радить випити чашку гарячого чаю або склянку води.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можуть ще здорожчати: на скільки виросли ціни на продукти, які купують до новорічного столу
Більше про наукові відкриття та дослідження дивіться у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на 1+1 Україна.
Loading...