Осінній сезон у розпалі! Вокалістка гурту "The Нardkiss" Юлія Саніна поділилась рецептом смачної, корисної і доступної страви. Юлія розповіла, як готує гарбузові оладки, які кожна із вас з легкістю може приготувати вдома. Занотовуйте рецепт!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Борщ із нежирним м'ясом від Соломії Вітвіцької
Loading...
Інгредієнти для оладок:
гарбуз - 350 г
часник - 3 зубки
кріп - 30 г
яйця - 1 шт.
жовток - 1 шт.
соняшникове насіння - 1 ст. л.
сир - 100 г
борошно - 3 ст. л.
перець за смаком
Інгредієнти для соусу:
оливкова олія - 1 ст. л.
несолодкий йогурт - 100 г
натертий твердий сир - 3 ст. л.
гірчиця - 1 ст. л.
лимонний сік - 1 ст. л.
сіль за смаком
Приготування:
1. Порізати часник й натерти гарбуз.
2. Подрібнити кріп.
3. Висипати усе в окрему миску. Додати 1 ціле яйце і 1 жовток.
4. Нарізати сир на кубики.
5. Додати у миску борошно та перець. Перемішати.
6. Викласти оладки на пательню. Поки вони ще сирі, додати всередину сир.
7. Смажити з кожного боку по 5 хв.
8. Приготувати соус. В окремій посудині змішати оливкову олію, йогурт, сир, гірчицю, лимонний сік та сіль. Смачного!
Loading...
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської