Місячний календар на тиждень з 21 до 27 серпня

Поради та рекомендації на кожний день місячного календаря.

Сьогодні, 21 серпня, відбудеться повне сонячне затемнення. Побачити його зможуть лише мешканці середніх і субтропічних широт північної півкулі. Тож українцям, які хочуть все ж таки поспостерігати за таким цікавим астрономічним явищем, варто шукати стрім затемнення, наприклад, із США, де його буде чудово видно, або той, який вестиме NASA. При цьому українці також можуть відчути вплив затемнення на енергетичному рівні. 

Перед початком планування справ, пропонуємо дізнатися, які дні цього місячного тижня будуть найбільш сприятливими для нових починань. Дослухайтесь до порад – тоді кожен день буде особливим!

21 серпня – 29 / 1-й день місячного циклу. Сьогодні ліпше відпочити. Не варто робити щось, окрім життєво необхідних справ.

22 серпня – 2-й день місячного циклу. Гарний день для подорожей. Замислювалися над тим, щоб розпочати дієту? Можете зважитися на неї саме в цей день. 

23 серпня – 3-й день місячного циклу. Цього дня рекомендують відпочити та відновитися, наприклад, у лазні.

24 серпня – 4 день місячного циклу. Погуляйте сьогодні на свіжому повітрі. Не зайвим буде повчитися чомусь новому.

25 серпня – 5-й день місячного циклу. Вдалий час для мандрівок і планування майбутнього. 

26 серпня – 6-й день місячного циклу. Присвятіть час собі та побалуйте себе процедурами, що допоможуть омолодити організм. Опісля можна сміливо призначати зустрічі та побачення.

27 серпня – 7-й день місячного циклу. Вдалий день для пар, які планують взяти шлюб. Не менш вдалий — для прихильників шопінгу, покупки сьогодні обіцяють бути вдалими.

ЛУНА ШУКАЄ ДІМ!

Вік: 2 місяці

Вона грайлива та непосидюча. Маленька бунтарка, яка хоче, щоб до її думки прислухалися.  Луна незалежна маленька особистість, але з турботливим господарем вона проявить всю свою любов та ніжність. Все про котеня знає волонтер Марія тел. 093-409-63-19

Більше новин