Дмитро Сова «спіймав» кулю на знімальному майданчику

Актор серіалу Сувенір з Одеси розповів цікаві факти зі зйомок.

Напередодні прем’єри пригодницької драми Сувенір з Одеси український актор Дмитро Сова дав ексклюзивне інтерв’ю сайту 1plus1.ua. Актор зізнався, як перевтілювався в свого героя Василя Тищенко, а також розповів, що залишилося за лаштунками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заради ролі в Сувенір з Одеси Марк Дробот вивчив французьку

Цей персонаж нагадує мене самого. Ця людина вірить у кохання і рухається до своєї мети, незважаючи ні на що. 

Дмитро додає, що герой Василь Тищенко часто зважується на необдумані вчинки та допускає помилки, проте все одно підіймається і йде далі:

«Він кохає Лізу ще з дитинства. Я думаю, він ще у юному віці вирішив, що вона буде його другою половинкою. По-іншому він не може діяти. Він дуже щирий. Герой був трохи по-іншому прописаний, але ми направляли його так, щоб всі його дії були обґрунтовані почуттям закоханості».

Дмитро Сова також розповів, як насправді знімають сцени стрілянини.

«Це було настільки зблизька! Коли стріляють холостими, відлітає невеличкий шматок пластмаси. Коли граєш роль, часто нічого не помічаєш. Але пізніше я відчув неприємний біль. Від удару у мене з'явилася кров на сорочці». 

Крім того, актор пригадав свій перший візит до Одеси, який йому запам’ятався на все життя. 

«Вперше я потрапив в Одесу ще в 11 класі. Тоді я був піонером. Я потрапив туди від Чернігівської спілки піонерських організацій у Молоду гвардію. Тоді я вперше закохався в Одесу. Там були учні з усієї України, і ми дуже подружилися. Це було на морі і просто прекрасно. Прощаючись, усі плакали. В Одеси є особливий дух, який неймовірно вабить». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для прем'єри серіалу Сувенір з Одеси було створено особливий десерт

Більше новин