Дискваліфікована "Міс Україна 2018" розповіла Катерині Осадчій про бойфренда з Адміністрації Президента, колишнього чоловіка в Америці та зізналась, що приховувала сина, бо не сподівалася на перемогу в конкурсі краси

Вероніка Дідусенко наразі не претендує на поїздку на конкурс "Міс світу"

Вероніко, корона більше не ваша. Ви більше не «Міс Україна». Ви надали недостовірну інформацію комітету «Міс Україна» щодо вашого сімейного стану. Ви були заміжня, у вас є дитина. Чи варта була корона вашої брехні?

- Дитина не приховувалася, бо син – найважливіша частина мого життя. Якимось дивом, ця інформація просто не розповсюдилась.

Кожна дівчина перед тим, як брати участь у конкурсі «Міс Україна» підписує договір, в якому зобов’язується бути від 17 до 24 років, має бути незаміжньою і не розлученою, і має бути без дітей.  Ви ж такий договір підписали?

- Ні!

Ну як ні?

- Я заповнила на сайті анкету про те, що в мене немає дітей, і що я не була заміжньою. Це єдиний раз, коли згадувалося про дітей і заміжжя під час участі у конкурсі.

Але форма в інтернеті є також документом. Ви поставили галочку навпроти пункту, що ви не були заміжня, і що у вас немає дітей. Виходить, ви збрехали з самого початку.

- Насправді, до такого скандалу я просто не готова. Мені цей скандал потрібен менш за все. Єдине, чому я зараз піднімаю цю тему, залучаю ЗМІ, ми будемо записувати звернення до Мішель Обами та місіс Макрон тільки тому, що це не тільки про мене, а про мільйони жінок, у яких є діти, і які свої бажання повинні відкласти і змиритися з тим, що не можуть брати участі у конкурсі краси.

Хто заклав вашу велику таємницю про дитину?

- Хто вас здав? Це для мене шок, що ця інформація не стала відомою до того, як мене оголосили переможницею. В мене є близькі друзі, які знають про це. В мене є лікар-педіатр, до якого я ходжу зі своїм сином щомісяця, і який теж знає про мою дитину. Тут дивніше те, що це не стало відомо до цього. А здати міг будь-хто.

Вероніко, на конкурсі ви дивилися мені в очі, і брехали, що у вас немає хлопця. Виявилося, що у вас є бойфренд – політтехнолог, позаштатний радник голови Адміністрації Президента – Геннадій Курочка. Він був тоді присутній у глядацькій залі?

- Так.

Чому цей факт ви приховали?

- Це моє особисте життя, яке ми разом з бойфрендом не хотіли афішувати.

Спочатку ви вирішила приховати все, і свого бойфренда також, а зараз ви афішуєте так, що знають усі. Він навіть виклав зміну свого сімейного стану у соцмережах. Тобто, ви вирішили вже всіх вразити цією новиною.

- Коли оргкомітет заявив, що мене позбавляють титулу, я була дуже напружена. Я зателефонувала коханому, і він, як справжній чоловік, став мене захищати. Це була виключно його ініціатива, щоб ми афішували стосунки.

А якщо б він побачив наше з вами інтерв’ю, де ви розповідаєте про залицяльників, розповідаєте про те, що у вас немає одного хлопця. Як би він відреагував?

-  В мене, дійсно, багато залицяльників. Це нормально! Але в мене є хлопець, який для мене є набагато важливішим!

Зараз все наштовхує на ту думку, що вся ваша історія вигадана політтехнологом. Ви йдете на конкурс, перемагаєте, а потім починаєте нести свою справедливу місію про права жінок у всьому світі.

- Це була не його вигадка. Я до останнього не вірила, що я виграю. І тут називають моє ім’я, перша думка в голові – дуже непристойні вислови. Я розуміла, що буде скандал, і в мене був шок, стрес. І навіть можна побачити, що коли мені вручають корону, то в мене ступор. Я думаю: «Господи, за що це мені?». Я не очікувала цього.

Ви розуміли, що так чи інакше брехня викриється. Вам на сцені можна було повести себе благородно, сказати: «Вибачте, так сталося» - були б героїнею зараз.

- Я привселюдно на своїй конференції вибачилася. Мені дуже боляче від того, що сталося саме так. У фіналі конкурсу краси беруть участь п’ять лідерок, а всі інші – так, статисти, як їх називають директора. Саме ці лідери писали мені: «Ми з тобою, якщо тобі потрібна підтримка!».

Як до цієї ситуації поставився колишній чоловік, батько вашої дитини. Він живе в Америці, а зараз стежить за розвитком вашої долі в Україні.

- Так, варто зазначити, що свого сина я виховувала сама. Та віднедавна – ми поновлюємо стосунки з батьком дитини. Коли я виграла, він мене привітав, і сказав, що пишається мною. Коли почався скандал, він також дуже мене підтримував.

Ви були офіційно заміжня?

- Так!

Так, а перевіряли ваші документи? Чи ви змінили їх?

- В мене вже давно ID-картка.

Вероніко, сподіваємося, що вся ця ситуація буде повчальною для решти дівчат. Ми сподіваємося, що твоя благодійна місія, якщо вона, дійсно, щира, буде досягнута. Ну, а хто ж отримає титул «Міс Україна 2018» дивіться у неділю 30 вересня о 23:30 на каналі «1+1».

Більше новин