Народна депутатка Світлана Заліщук розповіла подробиці про своє заміжжя з британцем

Народна депутатка розказала про умови шлюбного контракту

Світлано, вітаємо вас із заміжжям. Не дивно вас зустріти на показі Лілії Пустовіт, тому що ваша весільна сукня була її бренду. Як визначалися з дизайнером весільної сукні?

- Для мене була велика честь, що Ліля погодилася зробити мені сукню. Якщо чесно, то вона не шиє весільні сукні, і тому це був такий виняток. В нас була спільна енергетика, коли ми створювали цю сукню.

Ваш чоловік – британець, який приїхав в Україну працювати. Я так розумію, що він не переїхав до  України, і тепер вам доведеться жити на дві країни.

- Знаєте, це було частиною нашого шлюбного контракту (умовно кажучи), що я можу йти «в пакеті» тільки з країною.

Чи одразу чоловік погодився? Він юрист, мав кар’єру у Великій Британії, і тут він зустрічає вас і залишається тут.

- Мій чоловік – юрист з міжнародного гуманітарного права.  Він спеціалізується саме на злочинах проти людяності і воєнних злочинах. За останні 15 років він працював у зонах конфліктів. Фактично ці 15 років він не жив у Лондоні, а був у Камбоджі, Сьєрра-Леоне, Парижі. Нідерландах, Бангладеш тощо. Скажу відверто: не лише в мене він закохався, але й в країну також.

На весілля заведено дарувати подарунки. Народним депутатам віднедавна потрібно вносити все у декларацію. Як складали список подарунків? Щоб подарунок не коштував більше, ніж певна сума, щоб потім не декларувати гору скарбу, яку надарували гості.

- Що в нас в Україні дарують? Постільну білизну, тому що родина. Рушники, тому що коштують дорого і красиві. Якісь стакани, наприклад. Тобто усі потрібні речі. Мої близькі подруги подарували мені мандаринове дерево. Вони поїхали до мого рідного міста Жашкова і накопали там землі. Одна з них поїхала в Лондон і накопала там землі. І у цю землю вони посадили мандаринове дерево. Вони, вп’ятьох, пішли до майстра і самі зліпили величезний горщик з бетону.

Чи була медова відпустка?

- Так, ми їздили до Греції, на Пелопоннес. Ми зняли малесенький будиночок поряд з морем, де майже не було туристів і не було інфраструктури. Ми взяли в оренду звичайний скутер, і їздили узбережжям.

Більше новин