Євген Огір з самого початку підтримував ідею зняти фільм про життя Кароль – "Світське життя"

Режисер вражаючої, душевної стрічки про Тіну Кароль "Сила любові" Олена Коляденко, розповіла в інтерв'ю Каті Осадчій, що ідея знати фільм прийшла іще коли Євген Огір був живий.

Режисер вражаючої, душевної стрічки про Тіну Кароль "Сила любові та голосу" Олена Коляденко, розповіла в інтерв'ю Каті Осадчій, що ідея знати фільм прийшла іще коли Євген Огір був живий. Чоловік Кароль дуже підтримував ідею створення фільму-концерту.

"Історія створення такого фільму-концерту, належала іще тоді нам всім разом (Олені, Тіні та її чоловікові Євгену), тобто Женя теж хотів зробити один великий концерт, можливо фільм-концерт. Я тоді пропонувала їм зробити це не на концертній площадці, а десь в павільйоні, щоб ми могли використати максимально декорації, щоб це був синтез жанрів – десь театр, десь концерт, і Женя тоді дуже сильно підтримав цю ідею. Нажаль, просто все перевернулося з ніг на голову, і ось він вийшов таким, яким він вийшов", - розповідає про фільм Олена Коляденко.

Режисер каже, що хотіла в стрічці "Сила любові та голосу" показати Тіну такою, якою вона є в житті, а не на сцені.

"Всі ми знаємо Тіну артистку, а я знаю Тіну справжню. І от я грала з цим. Максимально хотіла її подати: звичайною, цікавою, талановитою, молодою жінкою, дівчиною, вона дійсно така як усі, народжена для кохання".

Нагадаємо, що прем'єру фільму "Сила любові та голосу" відбулася 14 лютого на 1+1.

Більше новин