«Неможливо відірватися»: у соцмережах українці діляться враженнями від другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Нові серії другого сезону Жіночий лікар. Нове життя зворушили та надихнули глядачів – відгуки та реакція соцмереж

У понеділок, 2 вересня, на 1+1 Україна відбулася прем'єра другого сезону одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя.

У соцмережах шанувальники серіалу діляться враженнями від перших серій другого сезону та зізнаються, що не можуть відірватися від перегляду та з нетерпінням чекають на нові серії, які можна буде побачити на телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00.

У другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя глядачі побачили вже знайомі обличчя. До своїх ролей повернулися Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. До касту також приєдналася українська акторка театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нову лікарку УЗД Оксану Кондратюк, та зірка серіалу Ловець снів Сергій Кисіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найскладніше, коли тримаєш на руках дитинку, якій 4 дні»: актори серіалу Жіночий лікар. Нове життя поділились спогадами про зйомки та розповіли про перші враження від перегляду нових серій

Перший сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але він не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. У другому сезоні Михайло продовжує приймати пацієнток та вирішувати нові медичні кейси у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди направляють вагітних із патологіями з усієї України.

У соцмережах українці зізнаються, що несподівані повороти сюжету тримають у напрузі та інтригують, а зворушливі моменти доводять до сліз та надихають.

У цьому матеріалі ми зібрали відгуки та реакцію глядачів на нові серії улюбленого серіалу, а також обговорення перших серій, але без спойлерів. Якщо ви пропустили перші серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя на телеканалі 1+1 Україна, дивіться їх онлайн на YouTube.

«Просто неможливо відірватися»

«Чекала з нетерпінням, улюблені герої. Неймовірний серіал», «Серіал просто супер, знімайте більше серіалів, наші актори просто диво», «Неймовірно, дуже класно. Навіть у деяких моментах розплакалася. І вчора на найцікавішому місці закінчилася серія», «Усю ніч мені снився, такі враження», «Просто неможливо відірватися», «Перші дві серії тримали у напрузі. Особисто мені просто залетів», «Тільки що почала дивитися, і в мене вже сльози, до чого це мило», «Я поки подивився тільки першу серію, але наскільки перша серія була щемлива, захоплююча, печальна трохи, я навіть розплакався», «Дуже напружена кінцівка була і закінчилася на найцікавішому», «Початок був дуже інтригуючим, це перший раз, коли ти вражений від перегляду, це дуже круто, що повернулися колишні герої серіалу, оскільки ці герої дуже рідні для нас, це просто кайф», «З нетерпінням чекаю на нові серії. Усім бажаю електрики на перегляд і далі», - пишуть Instagram та у Facebook.

Дивіться другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна, а також онлайн - перегляд епізодів вже доступний на YouTube-каналі 1+1.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дивишся і думаєш, якщо вони змогли, то і я зможу»: глядачі ексклюзивно поділилися відгуками про серіал Жіночий лікар. Нове життя та розповіли, що їх вразило найбільше

Більше новин