«Для мене в пріоритеті сім'я. Бо кар'єра, вона як проститутка: сьогодні тут, завтра там», – співачка TAYANNA про свою філософію життя (відео «ЖВЛ»)

Співачка TAYANNA розповіла «ЖВЛ» про свого сина, особисте життя та філософію життя.

Співачка TAYANNA ексклюзивно для «ЖВЛ» розповіла про роботу, сина Даніеля та коханого. А також наголосила – для неї на першому місці завжди буде сім’я, зокрема – син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала і TAYANNA розповіли Катерині Осадчій, чому заспівали дуетом, хто автор пісні та як їм працювалося разом

TAYANNA виховує сина Даніеля сама. З батьком сина вона вже давно не разом, зізнається – він підіймав на неї руку і морально принижував, а зараз фактично відсутній у житті Даніеля. Сина TAYANNA народила у 29 років і про це розповідає:

Це не було випадковістю. Це був план, я дуже хотіла дитину, я вже була готова до дитини і я була якраз в такому емоційному стані, коли знала, що дитина – це єдина людина, яка буде тебе любити нізащо, і вона назавжди.

Співачка зізнається – не знає, що таке післяпологова депресія. А про народження дитини говорить, що це просто цілий Всесвіт.

Зараз для TAYANNA її син – це головна людина в житті. Вона багато часу приділяє його вихованню і майже не користується послугами няні. Співачка зізнається:

Для мене в пріоритеті сім'я. Бо кар'єра, вона як проститутка: сьогодні тут, завтра там.

TAYANNA розкрила секрет – останнім часом в її житті є чоловік на ім’я Олександр. Разом з ним вона відпочивала на Балі. Проте хто він, співачка не розповідає, і так само не показує його фото. Про ці стосунки TAYANNA розказує:

Однозначно я можу сказати, що я закохана, але сказати, що в мене є суцільна гармонія і я впевнена у завтрашньому дні, що все стабільно і класно, я не можу. Коли є дитина, взагалі важко будувати стосунки. Я вже стомилася боротися, щось комусь доводити. Я просто розслабилася і зараз знаходжуся в потоці.

Та TAYANNA не приховує – хоче заміж і ще дітей. А чи складуться у неї стосунки з нинішнім обранцем, покаже лише час.

Дивіться спільну пісню Jamala & TAYANNA ”Моя земля” –  вечір прем'єр з Катериною Осадчою: 

Loading...

ФОТО: Instagram/tayanna_reshetnyak