«Бути вдома — це таке велике щастя»: Віталій Козловський поділився особистими переживаннями та розповів, як війна змінила його життя

Український співак Віталій Козловський в ексклюзивному коментарі розповів, як часто йому зараз вдається бачитися з рідними

Відомого українського співака Віталія Козловського перевели до нового підрозділу ЗСУ — 22-ї окремої механізованої бригади. Хоча це сталося ще навесні, лише нещодавно артист поділився деталями своєї нової місії у соцмережах та зазначив, що його підрозділ брав участь у ключових боях за Кліщіївку, Андріївку, Часів Яр, а також став одним із перших, хто увійшов на територію Курщини.

Віталій Козловський розповів, що командування доручило йому дві важливі місії. Перша — це забезпечення бригади необхідним для виконання бойових завдань: дрони, пікапи, РЕБи. Друга — патронат, тобто допомога родинам загиблих та зниклих воїнів.

Віталій наголошує, що його публічність стала своєрідним інструментом для виконання цих завдань. Він уже оголосив збір на 1 мільйон гривень для закупівлі FPV-дронів і сподівається оперативно досягти мети.

Співак в ексклюзивному коментарі для ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1 поділився й особистими переживаннями, зокрема тим, як часто йому зараз вдається бачитися з рідними. За його словами, раніше він часто уникав перебування вдома, проте війна змінила його світогляд і розуміння цінності сімейного тепла.

vkozlovsky_music/Instagram

«На сьогодні мені вдається бувати вдома, бачити своїх рідних і я цьому дуже-дуже радий. Я ніколи не міг подумати, що бути вдома — це таке велике щастя, а саме вдома з родиною. Раніше я, навпаки, тікав з дому кудись. З початком війни я просто втратив це відчуття дому, я просто став якоюсь людиною в неволі. Але з весни цього року в мене сталися значні зміни».

Нагадаємо, що навесні військовослужбовець та співак Віталій Козловський став батьком хлопчика Оскара, якого нещодавно вже й показав публіці у своєму кліпі.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дійшли практично до дна»: Юрій Ткач зізнався, що був на межі розлучення зі своєю дружиною та розповів, як вони подолали кризу в стосунках

Більше новин