«Це був чудовий день»: зірка Жіночого Кварталу Аліна Блажкевич показала зворушливі кадри з церемонії хрещення свого маленького сина

Аліна Блажкевич показала фото з церемонії хрещення сина Андрія

Зірка Жіночого Кварталу та Ліги Сміху Аліна Блажкевич охрестила 7-місячного сина Андрія, повідомляють у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Она опублікувала на своїй сторінці в Instagram серію знімків, зроблених під час церемонії хрещення у Свято-Миколаївському храмі в Києві. Хрещеними батьками Андрія стали учасник Ліги сміху з Команди Де Рішельє Дмитро Поліщук та близька подруга Блажкевич Юлія.

«Я, можливо, стаю все більш сентиментальною людиною, але це був прекрасний день. Цей день йде у скарбницю спогадів і займає там почесне місце», - прокоментувала подію Блажкевич.

.

Нагадаємо, Блажкевич познайомилася з чоловіком Романом на зйомках Ліги сміху. Про їхні заручини стало відомо 2019 року, а в серпні 2020 року закохані зіграли весілля. Пара вперше стала батьками в березні 2024 року.

Раніше в інтерв'ю 1plus1 Блажкевич розповіла про материнство під час війни, новий етап у житті та професійні плани.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталья Островська охрестила шестимісячну доньку і показала, як вони схожі: фото

Більше новин