«Не перебуває на жодних посадах»: у МЗС відреагували на новини про те, що Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку

Аліна Гросу заявила, що отримала дипломатичну посаду у Нью-Йорку – у МЗС спростували цю інформацію

Співачка Аліна Гросу повідомила у соцмережах, що стала офіційною представницею української культури в Нью-Йорку, однак у МЗС спростували інформацію про те, що артистка отримала дипломатичну посаду, йдеться в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Напередодні Гросу заявила, що офіційно представляє українську культуру в США і вже відвідала перший захід – звану вечерю з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Вона опублікувала відео в Instagram, в якому зазначила, що «відтепер є офіційним представником української культури в Нью-Йорку».

Після суспільного резонансу цю інформацію прокоментував речник МЗС України Георгій Тихий. У заяві він наголосив, що Гросу не отримувала жодної дипломатичної посади в Нью-Йорку.

«З огляду на резонанс цієї інформації у ЗМІ, мусимо офіційно роз'яснити, що Аліна Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних або консульських функцій», — зазначив Тихий.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перебувала за кордоном: Аліна Гросу вибачилася за публікацію відео з танцями у день удару по Охматдиту

Більше новин