Гучний скандал у Голлівуді: що приховували легендарні «білі вечірки» P. Diddy та що загрожує реперу, якого звинувачують у сексуальних злочинах

Що відомо про скандал з репером P. Diddy: усі деталі

Голлівуд сколихнув новий гучний скандал, який виходить далеко за межі світу музики та кіно. Репер і продюсер Шон Комбс, відомий під псевдонімом P. Diddy, опинився в центрі масштабних звинувачень, що можуть суттєво вплинути не лише на його кар’єру та репутацію, а й на багатьох інших голлівудських зірок.

Після арешту репера з'явилася низка шокуючих фактів про його діяльність, що залишалися поза увагою всі роки його слави. Усі деталі та подробиці скандалу розповіли у ЖВЛ представляє в Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Перші звинувачення

Розслідування проти P. Diddy набрало обертів у листопаді 2023 року, коли його колишня дівчина подала до суду позов із заявою про домашнє насильство. Згодом ще дві жінки висунули звинувачення в зґвалтуванні. Ці заяви стали основою для арешту репера у вересні 2024 року, після оприлюднення нотаток його покійної дружини Кім Портер, де йшлося про жахливі речі, що відбувалися у їхньому домі.

Під час обшуку маєтку репера були виявлені: вогнепальна зброя, заборонені речовини та велика кількість лубрикантів і дитячої олії. На цьому список обвинувачень не закінчився. P. Diddy звинувачують у сексуальних злочинах, рекеті та навіть у використанні людей з метою проституції. 

Організатор «білих вечірок»

Центральною подією в розслідуванні стали, так звані «білі вечірки» P. Diddy, які з кінця 1990-х років були легендарними у вузьких колах Голлівуду. Туди запрошували лише тогочасну еліту, на кшталт Дженніфер Лопес, Бейонсе, сім'ю Кардаш’ян, Вілла Сміта та Леонардо Ді Капріо. На офіційну частину свята запрошували навіть пресу, однак ближче до ночі починалися протизаконні розваги. 

Скриншот/Cніданок з 1+1

Протягом останніх тижнів TikTok та інші соцмережі заполонили свідчення жінок, які розповідають про травматичний досвід відвідування цих вечірок. Багато з них стверджують, що пережили фізичне та емоційне насильство, яке вплинуло на їхнє здоров’я. 

За останніми даними, відомий адвокат Тоні Басбі вже представляє понад 50 осіб, які заявляють про сексуальне насильство з боку репера. Багато з них були неповнолітніми на момент інцидентів.

Нові подробиці гучного скандалу 

Скандал навколо P. Diddy зачепив й інших відомих особистостей. Наприклад, фанати Джастіна Бібера пригадали його участь у вечірці репера, коли тому було всього 15 років. Згідно з їхніми припущеннями, це могло вплинути на багаторічну тривожну поведінку співака. Нещодавно Бібер навіть випустив пісню «I Lost Myself at the Party», яка за версіями фанатів, може натякати на ці події.

Однак найбільше постраждали репутації Бейонсе та її чоловіка Jay-Z, яких звинувачують у співучасті в злочинах репера. За кілька днів пара втратила понад 4 мільйони підписників в Instagram. Згідно з однією з фанатських теорій, P. Diddy і Jay-Z причетні до смертей кількох артистів, зокрема Aaliyah, Left Eye і навіть Майкла Джексона. Вважається, що ці смертельні події допомогли Бейонсе здобути світову славу.

Слідство триває

Це лише початок масштабного розслідування, яке стосується не лише P. Diddy, але й іншої голлівудської еліти. Наразі правоохоронні органи продовжують опитувати зірок, які були частими гостями на вечірках репера і, ймовірно, справа набере ще більших обертів.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємно зіграла весілля: Лана Дель Рей вперше вийшла заміж — хто став обранцем відомої співачки

Більше новин