«У кожного своя дорога»: Олександр Пономарьов уперше прокоментував камінг-аут доньки

Олександр Пономарьов висловився про камінг-аут доньки Зої, яка напередодні показала свою кохану

Український співак Олександр Пономарьов ексклюзивно в інтерв'ю ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 висловився про камінг-аут доньки Зої.

Напередодні донька українського продюсера Олени Мозгової, 30-річна Зоя, яку вдочерив Пономарьов, розмістила в Instagram відео зі своєю коханою під час поцілунку. У публікації вона зазначила, що відчуває «внутрішній відкритий простір, щоб розділити велику радість життя та зробити камінг-аут».

Пономарьов уперше прокоментував камінг-аут доньки та зізнався, що для нього це «некомфортна тема».

«Я не хочу це коментувати. Для мене це не дуже комфортна історія. Кожен обирає свій шлях і у кожного свою дорога», - заявив він в інтерв'ю ЖВЛ Представляє.

Пономарьов також розповів про свою благодійну діяльність і повідомив, що напередодні йому вдалося зібрати чималу суму для ЗСУ.

«Дуже хороші рекорди встановлюємо. Тільки приїхав з концерту, багато грошей зібрали для ЗСУ. Понад 5 млн гривень за один вечір. Я, якщо чесно, ніколи в житті не їздив стільки, скільки зараз. Я хочу бути корисним своїй державі», - поділився співак.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пономарьов розповів, які у нього відносини з дітьми та як змінилось його життя після розлучень

Більше новин