Провів ніч у поліцейській дільниці: Джастіна Тімберлейка заарештували за водіння у нетверезому стані

Оприлюднено фото Джастіна Тімберлейка з поліцейської дільниці після того, як його заарештували за водіння у нетверезому стані

Відомого американського співака та актора Джастіна Тімберлейка заарештували за керування автомобілем у нетверезому вигляді, повідомляється в «ЖВЛ Представляє» у «Сніданку з 1+1».

Тімберлейка було заарештовано в містечку Саг-Харбор на острові Лонг-Айленд. Відомо, що співаку висунули офіційне звинувачення в суді, а потім звільнили.

Як повідомили в поліції, Тімберлейк не зупинився перед знаком «Стоп», коли знаходився за кермом свого автомобіля BMW, а також не зміг утримати машину в межах своєї смуги, після чого його зупинили співробітники поліції. Після затримання Тімберлейку довелося провести решту ночі в поліцейській дільниці.

Пізніше в Мережі з'явилося фото артиста, зроблене після його затримання.

Getty Images

Зазначимо, у штаті Нью-Йорк покарання за керування автомобілем у нетверезому вигляді включають тюремне ув'язнення на строк до року, штраф у розмірі 1 тисячі доларів і позбавлення прав водія на термін не менше шести місяців.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Більше новин