Олександру Дубінському погрожують фізичною розправою

Олександру Дубінському погрожують фізичною розправою
1plus1.ua Фотографія: ведучий програми «Гроші» Олександр Дубінський

Ведучий та креативний продюсер програми «Гроші» став об’єктом для погроз та замовної PR-кампанії.

Поділитися:

На онлайн-ресурсах із сумнівною репутацією з’явлися публікації, які, вочевидь, носять замовний характер. Їх «автори» роблять спробу дискредитувати ведучого програми «Гроші» Олександра ДубінськогоВедучий програми «Гроші» розкрив секрети нового сезону. Крім цього, Олександр отримав погрози фізичної розправи та публічних образ.

Керівництво телеканалу 1+1 пов’язує інформаційну кампанію проти Дубінського з його професійною журналістською діяльністю, а також убачає зв'язок із попередніми погрозами, які ведучий та співробітники редакції програми «Гроші» почали отримувати ще навесні.

Нагадаємо, що попередні звернення Олександра Дубінського до Управління Національної поліції щодо погроз та стеження і досі залишаються без жодних результатів та відповідей.

Телеканал 1+1 впевнений, що будь-яка людина, в тому числі і журналіст, має право на власні судження, які можуть відрізнятись від популярних. Так, однією з причин, завдяки яким в Україні відбулась Революція Гідності, є сміливість висловити власну думку, навіть, якщо вона комусь здається неправильною.

Також телеканал звертається до Міністерства внутрішніх справ з проханням про проведення досудового розслідування з метою встановлення організаторів та виконавців протиправних дій.

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явився ексклюзивний ролик із дзеркалами для нового сезону 1+1.