На ножах: Фреймут допоможе ресторану, який застряг у 90-х

Четвертий епізод На ножах: Ольга Фреймут допоможе ресторану, який застряг у 90-х
Ольга Фреймут і Діма Борисов рятуватимуть ресторан у Полтаві

Дивіться четвертий епізод На ножах 10 травня о 22:00

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» глядачі побачать четвертий епізод нового реаліті-шоу На ножах.

Ведуча Ольга Фреймут, яка днями вдруге стала мамою, і експерт-ресторатор Діма Борисов вирушать на допомогу ресторану «Апельсин» в Полтаві.

Власник «Апельсину» Петро побудував ресторан 20 років тому, заробивши свої перші гроші від продажу цитрусових. Сам вигадав і зробив дизайн інтер'єру, а адміністративні функції поклав на Віталія, який за два десятки років роботи в «Апельсині» виріс по кар'єрних сходах зі звичайного охоронця до керуючого. Заклад був популярним в 90-х роках серед жителів Полтави, але зараз ситуація змінилася - в ресторані практично немає відвідувачів, через що прибутковість його знаходиться на нулі.

У той час, як на кухні «Апельсину» панують «порядки 90-х», персонал страждає від грубого поводження керуючого, а прибутку не вистачає навіть на виплату зарплат, власник Петро серйозно думає про те, чи не продати йому своє дітище. Як свій останній шанс на успішне майбутнє, власники полтавського ресторану звернулися за допомогою до команди «На ножах». Але чи зможе персонал прийняти нововведення проекту та змінитися на краще?

Дивіться четвертий епізод проекту На ножах 10 травня о 22:00 на телеканалі «1+1».