Як влада збирається змінити Конституцію України

Не пропусти новий випуск політичного шоу.

Поділитися:

Сьогодні, 5 вересня, о 22.30 на телеглядачів 1+1 чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Темою випуску стануть нещодавні пропозиції Президента щодо змін у Конституцію України. Серед них – законопроекти про скасування депутатської недоторканності, про зменшення кількості депутатів, закріплення пропорційної виборчої системи, законодавча ініціатива для народу та інші.

З керівниками парламенту та партійних фракцій, а також з провідними експертами ведуча шоу Наталія Мосейчук обговорить, чи є ці зміни спробою узурпації влади, як вважає опозиція? Чи, як стверджують у владній монобільшості, це виконання волі виборців, що втомились від повільного темпу перетворень у країні.

Гостями студії стануть: голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, заступник голови фракції партії ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв, голова фракції партії «Голос» Сергій Рахманін, співголова фракції партії «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін, міністр юстиції (2002-2005, 2006-2007, 2010-2013) Олександр Лавринович,  представник України у Мінській підгрупі (2015-2016, 2019) Роман Безсмертний, співзасновник громадянської платформи «Нова країна» Валерій Пекар, директор Одеського художнього музею (2018-2019) Олександр Ройтбурд.

Дивіться новий випуск право на владу вже сьогодні о 22.30.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Канал 1+1 припиняє співпрацю із телеведучим Сергієм Івановим

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.